Knetemann Rijschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boven Oostdijk 35 , 3258 AD Den Bommel, Zuid-Holland

E-mail

Over Knetemann Rijschool

Wij bestaan 53 jaar waarvan de laatste 38 jaar werkzaam op Goeree Overflakkee. We zijn een kleinschalig familie bedrijf met een persoonlijke benadering waar kwaliteit en service voorop staan. Zo snel mogelijk gaan we de snelweg op en ieder blokuur naar het examengebied. Je lest altijd alleen, geen andere leerlingen op de achterbank!

Wij leiden op voor de categorieen:

B auto
A motor
BE aanhangwagen
AM bromfiets
Caravantraining

Wij zijn gespecialiseerd in spoed opleidingen oftewel verkorte opleidingen. Die je zo in kan delen als jij het wilt. Bel voor meer info, dan leggen we je alles uit!

Het begon allemaal in Delft waar dhr. Knetemann Sr. in 1961 startte met 1 lesauto. De onderneming groeide al snel uit tot een hectisch, goed draaiend bedrijf met wel 20 auto's.

Na gezondheidsproblemen besloot hij om het wat rustiger aan te gaan doen en verhuisde hij in 1975 met zijn gezin naar Goeree-Overflakkee. Rond die tijd werd het instructeursdiploma verplicht en is hij de opleiding zelf gaan verzorgen voor zijn personeel in Delft. Daarnaast bleef hij ook rijles geven op Goeree-Overflakkee.

Later is alles opgesplitst, zijn dochter en schoonzoon beheren de rijschool, zijn zoon en schoondochter geven de opleiding tot rij-instructeur.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Autorijschool-Knetemann-164320666932766/

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Den Bommel Zuid-Holland

Is Knetemann Rijschool in Boven Oostdijk 35, Den Bommel Zuid-Holland 3258 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rijlessen diensten in Den Bommel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Bommel Rijlessen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Bommel Zuid-Holland, 3258 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825251]