Auto inkoop Auto verkoop

Auto inkoop Auto verkoop van Auto inkoop Mitch occasion center

Door: Auto inkoop Mitch occasion center  16-02-2013
Trefwoorden: Auto, google, Zoekmachine Optimalisatie

Mitch occasion center DEN-HAAG is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de inkoop van alle merken auto 's, bedrijfswagens, bussen en jeeps. U verkoopt uw voertuig aan een door de RDW erkend autobedrijf dat bevoegd is om vrijwaringsbewijzen uit te schrijven, dan ontvangt u van dat bedrijf het vrijwaringsbewijs. Een erkend bedrijf herkent u aan het groen-wit gestreepte schild met het opschrift 'erkend bedrijf voor afgifte van RDW-vrijwaringsbewijzen'. Voor de overschrijving heeft het bedrijf uw volledige kentekenbewijs nodig: Voertuigbewijs, Tenaamstellingsbewijs en het Overschrijvingsbewijs. Ook moet u een geldig identiteitsbewijs laten zien.

Trefwoorden: Auto, Gebruikte Auto’s, google, Inkoop, Inkoop Auto, Verkoop Auto, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie

Contact Auto inkoop Mitch occasion center

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Auto inkoop Mitch occasion center

Auto inkoop van Auto inkoop Mitch occasion center thumbnail
16-02-2013

Auto inkoop

Wij hebben altijd intresse in alle merken luxe & bedrijfswagens jong of oud. Ook met schade of defect zonder apk keuring of hoge km stand wij kopen bijna alles !!!! Wat kunt u van ons verwachten is direct contant geld plus een officieel rdw vrijwaringsbewijs. Als u zelf niet in de gelegenheid bent uw auto naar ons toe te brengen hebben wij een eigen ophaaldienst door heel Nederland.