Bava Light Concepts

Afdrukken

Is Bava Light Concepts incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sylvain Poonsstraat 14 , 2548XX Den Haag, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Bava Light Concepts

BAVA Light Concepts is een onderneming waar productie, sales en architectuur van moderne verlichting centraal staan. Onze kracht ligt in het conceptueel denken. Dat vertaalt zich onder meer in de passende wijze waarop onze lichtplannen een oorsprong vinden in techniek, stijl, prijs, maatwerk en persoonlijke voorkeuren. Zo creëren wij de juiste manier van verlichting van ruimten of objecten. Dit gaat gepaard met een passie die al bijna 50 jaar garant staat voor innovatieve kwaliteit.

Perfecte verlichting is een specialisme waarin wij thuis zijn. Via onze ontwerp- en productieafdeling worden bijvoorbeeld eigen ontwerplijnen en nieuwe ontwikkelingen bedacht en uitgewerkt. Maar ook het ombouwen van bestaande verlichting naar passende LED oplossingen is een specialiteit. Omdat wij de productie van veel armaturen uit onze collectie volledig in eigen hand hebben kunnen wij zeer flexibele oplossingen en verassend maatwerk bieden.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Den Haag Zuid-Holland

Is Bava Light Concepts in Sylvain Poonsstraat 14, Den Haag Zuid-Holland 2548XX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Den Haag Zuid-Holland, 2548XX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229035]