Beton Cire Centrum

Afdrukken

Is Beton Cire Centrum incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Middenweg 231-U Oude Middenweg 231-U , 2491 AG Den Haag, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Beton Cire Centrum

Beton Ciré Centrum is een centrum die gespecialiseerd is in alles op het gebied van Micro Beton of tewijl Beton Ciré. Wij zijn Beton Ciré leverancier aan groothandels, dealers, verwerkers en particulieren en geven maandelijks workshops die afgesloten kunnen worden met een certificaat.

Beton Ciré Centrum verwerkt en levert alleen kwaliteits Beton Ciré die oorspronkelijk uit Frankrijk komt. De letterlijke vertaling van Beton Ciré is gewreven beton. Door de unieke uit-ontwikkelde samenstelling zijn er vele mogelijkheden in en rondom het huis mogelijk
Beton Ciré is een product die zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is. Ook hoeft de Beton Ciré van de Beton Ciré Centrum niet elk half jaar opnieuw geolied of gesaeld te worden zodat dit makkelijk in onderhoud is. Dit in tegenstelling van de meeste andere Beton Cire’s die worden aangeboden.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende soorten beton.

Beton Ciré,
Beton Marble, (marmer)
Beton Lissé, (vloeren)
Beton Ciré meubels

Kaart

Producten en diensten

Beton Cire van Beton Cire Centrum thumbnail

Beton Cire

06-06-2014

Beton Ciré is een Beton stuc dat wordt gebruik voor vloeren, wanden, douche, werkbladen, en zelfs meubels. De Beton CiréAndere diensten in de buurt van Den Haag Zuid-Holland

Is Beton Cire Centrum in Oude Middenweg 231-U Oude Middenweg 231-U, Den Haag Zuid-Holland 2491 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beton diensten in Den Haag Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Haag Beton per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Haag Zuid-Holland, 2491 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3388394]