BLOW Kitesurfschool

Afdrukken

Is BLOW Kitesurfschool incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Hendrikstraat 49 , 2518 HJ Den Haag, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over BLOW Kitesurfschool

BLOW Kitesurfschool is een professioneel team van gevorderden IKO kitesurfers. Wij geven kitesurfles aan beginnende- en gevorderde kitesurfers van jong tot oud. Iedereen kan bij ons het kitesurfen leren. Wij bieden enkele kitesurflessen aan maar ook complete kitesurf cursussen.

Een kitesurfles bij BLOW Kitesurfschool kan je helemaal zelf op maat maken, wil je een prive kitesurfles of liever met z'n 3en geen probleem. Bij BLOW Kitesurfschool kan je het kitesurfen leren op je eigen tempo en met je eigen vrienden. Wij geven kitesurfles op de Zandmotor in Kijkduin, dit stuk strand kenmerkt zich door een grote lagune aan het waar het water vlak en kniediep is.

Dit is een ideale plek kitesurfles te geven en het kitesurfen onder de knie te krijgen, zo heb je geen last van golven en stroming. Ook verzorgen wij kitesurfvakantie in het Brazilie aan het einde van het seizoen (rond oktober). Deze kitesurf reizen zijn exclusief en perfect voor de iets gevorderde kitesurfers onder ons.

Kaart

Producten en diensten

Kitesurfles van BLOW Kitesurfschool thumbnail

Kitesurfles

07-03-2016

BLOW Kitesurfschool is een professioneel team van gevorderden IKO kitesurfers. Wij geven kitesurfles aan beginnende- en gevorderde kitesurfers van jong tot oud. Iedereen kan bij ons het kitesurfen le…Andere diensten in de buurt van Den Haag Zuid-Holland

Is BLOW Kitesurfschool in Prins Hendrikstraat 49, Den Haag Zuid-Holland 2518 HJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kitesurf Lessen diensten in Den Haag Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Haag Kitesurf Lessen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Haag Zuid-Holland, 2518 HJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813362]