De Juridische Banenbank - JBB.nl - is vernieuwd

De Juridische Banenbank - JBB.nl - is vernieuwd van Elsevier Juridisch

Door: Elsevier Juridisch  15-11-2007
Trefwoorden: Juridische Vacatures, Juridische Banenbank, Juridische Stage,

E-nieuwsbrief en RSS feeds
JBB.nl is een complete vacaturebank voor juristen. De vacatures zijn onderverdeeld in de categorieën advocatuur, bedrijfsleven, fiscaal-juridisch, juridische dienstverlening, (non profit) instellingen, notariaat, onderwijs & onderzoek, overheid, rechterlijke macht en secretarieel. Wekelijks wordt een e-nieuwsbrief met de nieuwste vacatures gestuurd aan ruim 2.200 abonnees. Abonnees kunnen zelf aangeven uit welke categorieën zij vacatures willen ontvangen. Via RSS feeds is het ook mogelijk direct op de hoogte te worden gesteld zodra een nieuwe vacature is geplaatst.

Betere zoekmogelijkheid
Door de forse toename van het aantal vacatures ontstond de behoefte aan betere zoekmogelijkheden. Uitgever Nanne Castelijns: "Met de komst van het verbeterde zoekformulier en de mogelijkheid om filters in te stellen bij de vacatureoverzichten, worden de bezoekers nu in staat gesteld gerichter te zoeken naar vacatures die aansluiten bij hun persoonlijke voorkeur en achtergrond.” De volgende stap voor JBB.nl is het ontwikkelen van een CV databank.

Recruiters
Maar er zijn meer vernieuwingen. Nanne: "Met het nieuws op de homepage worden bezoekers op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op het gebied van carrière en arbeidsmarkt. Uiteraard hebben we ook aan de recruiters gedacht. Recruiters die een plaatsingscontract hebben afgesloten, kunnen nu zelf hun vacatures beheren en de bijbehorende statistieken raadplegen. De nieuwe website wordt beter geïndexeerd door zoekmachines als Google, waardoor nog meer kandidaten hun weg naar de vacatures zullen weten te vinden."

Elsevier Juridisch
Elsevier Juridisch is, naast uitgever van tijdschriften, boeken en losbladige titels, in toenemende mate een uitgever van online producten die het werk van advocaten, notarissen en andere juristen ondersteunen. Er worden efficiënte en gebruiksvriendelijke koppelingen gerealiseerd tussen bestaande online en offline uitgaven van Elsevier Juridisch en de informatie en tools van klanten.

Trefwoorden: Juridische Banenbank, Juridische Stage, Juridische Vacatures, Juridische Vacatures Bedrijfsleven, Juridische Vacatures Onderwijs & Onderzoek, Juridische Vacatures Overheid, Juridische Vacatures Secretarieel, Juridische Vacaturesite, Vacature Juridisch Secretaresse, Vacatures Advocatuur, Vacatures Fiscaal-juridisch, Vacatures Juridische Dienstverlening, Vacaturesnotariaat,