Marketing vertalingen

Door: EWE VertaalExperts  03-04-2013
Trefwoorden: Vertaalbureau, Vertaling, Vertaler

Marketingvertalingen De juiste vertaling van marketingteksten zodat die uw doelgroep aanspreekt Bij de vertaling van marketinggerichte teksten moet de marketingvertaler zich goed kunnen inleven in (de voordelen van) uw product of dienst. Het enthousiasme waarmee de tekst is geschreven, moet met de juiste marketinggerichte focus naar de doelgroep worden overgebracht. Daarbij is het ook van belang dat er rekening wordt gehouden aan de lokale omstandigheden. Bijv. dat valuta en eenheden worden aangepast. Zelfs dat aan uw telefoonnummer een landencode dient te worden toegevoegd. Over dit soort zaken denken onze marketingvertalers met u mee. De juiste marketingvertaler voor uw marketingteksten Bij de keuze voor de juiste marketingvertaler kijken wij altijd naar het onderwerp van de tekst. De marketingvertaler moet affiniteit hebben met het onderwerp maar moet ook in staat zijn mee te denken en creatief kunnen vertalen. Letterlijk vertalen is namelijk meestal niet aan de orde. Enkele voorbeelden van marketingteksten die wij vertalen: Het vertalen van brochures Het vertalen van marktonderzoek Het vertalen van mailings Het vertalen van advertentiemateriaal Het vertalen van verpakkingen Het vertalen van presentaties Terminologiebeheer voor uw marketinggerichte teksten Tijdens het vertalen werken wij met vertaalgeheugens waarin de gebruikte marketinggerichte terminologie wordt opgeslagen. Zo worden bij vervolgopdrachten al uw documenten in dezelfde stijl en met dezelfde marketing gerichte terminologie vertaald. Uw gebruiksgemak met onze DTP service Maak gebruik van onze Desktop Publishing service. Wij beschikken over moderne software (zoals Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Indesign en X-press) en kunnen de vertaling leveren in elke gewenste opmaak en bestandsformaat. Wij houden daarbij de lay-out zoveel mogelijk zoals u die ons heeft aangeleverd. Dus direct klaar voor de printer of voor verspreiding via internet. Vraag direct een vrijblijvende offerte voor uw marketingvertaling aan!

Trefwoorden: Brochure vertalen, Commerciele Vertalingen, Tekst Vertalen, Vertaal Bureau, Vertaalbureau, Vertaler, Vertaling,

Andere producten en diensten van EWE VertaalExperts

03-04-2013

Spoedvertalingen

Doordat wij al een zeer snelle doorlooptijd hebben, rekenen wij voor spoedvertalingen meestal niets extra.


03-04-2013

Transcriptie en ondertiteling vertalen

Onze vertalers zijn zeer ervaren in het verzorgen van transcripties en het vertalen van ondertitels.


03-04-2013

Financiële vertalingen

Voor elke financiële tekst wordt de vertaler geselecteerd met de juiste finciële achtergrond.


03-04-2013

Medische vertalingen

Voor elke medische tekst wordt de vertaler geselecteerd met de juiste medische achtergrond.


03-04-2013

Juridische vertalingen

Voor elke juridische tekst wordt de vertaler geselecteerd met de juiste juridische achtergrond.


03-04-2013

Technische vertalingen

Voor elke technische tekst wordt de vertaler geselecteerd met de juiste technische achtergrond.


03-04-2013

Website vertalen

Onze websitevertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van websiteteksten. Indien u daar prijs op stelt, kunnen wij uw buitenlandse teksten ook SEO optimaliseren (Search Engine Optimization) zodat deze goed vindbaar zijn voor de zoekrobots van zoekmachines.