Marjolijn Gischler/ Lijninjewerk

Afdrukken

Is Marjolijn Gischler/ Lijninjewerk incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spaarwaterstraat 126 , 2593RR Den Haag, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Marjolijn Gischler/ Lijninjewerk

Loopbaanbegeleiding, outplacement, re-integratie 2e spoor, coaching

Voor wie?
Wil je een nieuwe stap maken, weet je niet welke kant je op wilt of hoe je uiteindelijk de baan vindt die bij je past? Als loopbaancoach help ik je weer zicht te krijgen op dat wat belangrijk voor je is en hoe kansen in de arbeidsmarkt te benutten. Ik ondersteun jonge én oudere professionals (55+), MBO/ HBO+. Zowel in het kader van outplacement, vanuit ziekte maar ook privé.

Aanpak
ik heb een praktische, optimistisch realistische aanpak. Ik heb een nuchtere kijk maar ondersteun vanuit grote betrokkenheid. Focus op 'wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik' (afgezet tegen de vraag uit de arbeidsmarkt) is absoluut de basis voor het zoeken naar (ander) passend werk. Echter blijft het laatste stukje van een loopbaantraject te weten 'netwerken en acquisitie' voor het vinden van de juiste baan, bij veel trajecten vaak onderbelicht wat er toe leidt dat daadwerkelijk de stap naar een nieuwe positie lange tijd u

Kaart

Producten en diensten

Loopbaanbegeleiding

13-04-2016

Voor wie? Wil je een nieuwe stap maken, weet je niet welke kant je op wilt of hoe je uiteindelijk de baan vindt die bij je past? Als loopbaancoach help ik je weer zicht te krijgen op dat wat belang…Is Marjolijn Gischler/ Lijninjewerk in Spaarwaterstraat 126, Den Haag Zuid-Holland 2593RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijke Ontwikkeling diensten in Den Haag Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Haag Persoonlijke Ontwikkeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Haag Zuid-Holland, 2593RR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813736]