Lean Six Sigma GreenBelt Opleiding - zelfstudie

Door: Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V.  26-10-2011
Trefwoorden: Opleidingen, lean, lean six sigma

De kracht van Lean Six Sigma

Uw organisatie heeft te maken met klanten die steeds meer eisen. Ze verwachten een uitstekende kwaliteit en snelle levering tegen een zo laag mogelijke prijs. Om aan deze vraag te voldoen moet uw organisatie continu verbeteren en kosten verlagen.

In de zelfstudie GreenBelt Opleiding leert u technieken en methoden om problemen in processen op te sporen, te analyseren en te verminderen. Daarbij leert u ook de verbeteringen geïmplementeerd te krijgen met de medewerkers uit uw organisatie die de veranderingen ondergaan en tot stand brengen. Want alleen zo vergroot u echt de toegevoegde waarde van uw organisatie voor uw klanten.

Door processen te verbeteren volgens de Lean Six Sigma methode realiseert uw organisatie concurrentievoordeel. Uw klanten merken een aantoonbare verbetering in de dienstverlening van uw organisatie!

 

U bent leidinggevende en gaat werken met Lean Six Sigma. U doel is daarmee concrete verbeteringen te realiseren. Of u bent professional, krijgt te maken met de implementatie van Lean Six Sigma in uw organisatie en u wilt een serieuze gesprekspartner zijn van het management. Of u bent een intern of extern consultant binnen een organisatie die werkt met Lean Six Sigma en waarin u de rol van projectleider van een Lean Six Sigma Verbeterproject heeft.

Hoe dan ook… u kan of wil in ieder geval niet de tijd vrijmaken om de volledige dagopleiding te volgen, maar wil wel bekwaam worden in Lean Six Sigma. Speciaal voor u hebben wij deze zelfstudie!

 

Na afloop van de GreenBelt Opleiding heeft u een concreet inzicht in wat Lean Six Sigma is, wat de voordelen zijn om er gebruik van te maken en hoe u het kunt implementeren. Na afloop van deze zelfstudie heeft u kennis en inzicht op het niveau van een GreenBelt en beheerst u de technieken om de methode praktisch te implementeren en toe te passen.

 

De zelfstudie wordt afgesloten met het GreenBelt examen van Molenaar, Koet & Partners. Bij het succesvol afronden daarvan ontvangt u het bijbehorende certificaat.

Ook bieden wij u de mogelijkheid het internationaal erkende Certificaat GreenBelt te halen. U dient daartoe te slagen voor het examen van het IIBLC®. De extra kosten hiervoor bedragen € 395,00 (exclusief BTW).

 

Trefwoorden: lean, Lean in een administratieve omgeving, lean six sigma, Opleidingen, Proces Verbeteren,

Contact Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V.

Leidinggeven aan een Lean organisatie van Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V. thumbnail
25-03-2011

Leidinggeven aan een Lean organisatie

Duur: 2 dagen Deze managementtraining is gericht op het bekend maken van het management op de succesfactoren en de juiste attitude


Kennismaken met Lean van Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V. thumbnail
25-03-2011

Kennismaken met Lean

 Kennismaken met Lean’ is kennismaken met de methode Lean en gelijktijdig kennismaken met de werkwijze van Molenaar, Koet & Partners.


Uitvoeren van Verbeterprojecten van Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V. thumbnail
25-03-2011

Uitvoeren van Verbeterprojecten

  Als het gaat om het verzilveren van het verbeterpotentieel binnen uw bedrijf, zet Molenaar, Koet & Partners graag haar


ProcesScan van Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V. thumbnail
25-03-2011

ProcesScan

 De ProcesScan van Molenaar, Koet & Partners brengt binnen korte tijd inzicht in de vraag op welke wijze uw bedrijfsprocessen in de


24-03-2011

Lean Six Sigma Yellow belt opleiding

Duur: 1 dag De eendaagse YellowBelt Opleiding van Molenaar, Koet & Partners is vooral bedoeld voor medewerkers uit bedrijven of


Lean Six Sigma Green Belt Opleiding - certified van Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V. thumbnail
24-03-2011

Lean Six Sigma Green Belt Opleiding - certified

Duur: 7 dagen   (in blokken van 2, 3 en 2 dagen) Deze kwalitatief hoogstaande opleiding leert de deelnemers op GreenBelt