Uitvoeren van Verbeterprojecten

Uitvoeren van Verbeterprojecten van Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V.

Door: Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V.  25-03-2011
Trefwoorden: Consultancy, Organisatie Advies, lean six sigma

 

Als het gaat om het verzilveren van het verbeterpotentieel binnen uw bedrijf, zet Molenaar, Koet & Partners graag haar ervaring en expertise in! Wij doen dat op twee manieren:

 

Uitvoeren van verbetertrajecten

Molenaar, Koet & Partners is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het verbeterproject. Dat is voor u met name interessant als het om de grotere, complexe Lean Six Sigma verbetertrajecten gaat. Molenaar, Koet & Partners brengt de expertise, ervaring en mankracht in om deze verbetertrajecten uit te voeren. Van het definiëren tot en met de implementatie en de borging! De duur voor dit soort verbetertrajecten is doorgaans drie tot vier maanden.

Begeleiding van verbetertrajecten

Als de verbeterprojecten minder omvangrijk zijn, is het voor u effectiever en goedkoper deze te laten uitvoeren door (uw eigen!) GreenBelts of teammanagers. Bovendien leren de mensen in uw eigen bedrijf op deze manier steeds meer zelf continu te verbeteren!

De trekkers van dit soort verbeterprojecten hebben vaak wel behoefte aan advies en begeleiding on-the-job. Een behoefte waarin Molenaar, Koet & Partners graag haar hulp biedt. Desgewenst verzorgen wij voor deze teammanagers eerst nog een korte opleiding. De duur van de begeleiding is gelijk aan de duur van het verandertraject. Gemiddeld is dat twee maanden.

Wat levert een verbeterproject u op?

Of het nu om de uitvoer of de begeleiding van een opdracht gaat, het resultaat van de verbeterprojecten bestaat uit (een van de) volgende zaken:

  • - Een (jaarlijkse) besparing op uw operationele kosten en daarmee een positief effect op uw operationele resultaat.
  • - Een optimaal werkend proces op de werkvloer, waarin elke activiteit wordt uitgevoerd volgens een vast omschreven werkinstructie.
  • - Toename van de klanttevredenheid en medewerkertevredenheid.
  • - De juiste informatie en inzicht om te kunnen sturen op effectief werken en continu verbeteren.

Trefwoorden: Consultancy, lean six sigma, Organisatie Advies

Contact Molenaar, Koet & Partners Consultancy B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share