Ocean: helder, toegankelijk en deskundig

Ocean: helder, toegankelijk en deskundig van Ocean

Door: Ocean  26-12-2008
Trefwoorden: Boekhouding, Administratie, Administratiekantoor

Ocean is een administratie- en accountantskantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers. Wij verlenen een breed scala aan diensten, maar de kern van onze activiteiten bestaat uit het voeren van (loon)administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het geven van praktische belastingadviezen.

Offerte
Bij Ocean komt u niet voor verassingen te staan. Wanneer u aangeeft interesse te hebben in onze dienstverlening, dan maken wij een vrijblijvende afspraak.

Tijdens deze afspraak, proberen wij uw bedrijf beter te leren kennen en nemen wij met u door welke diensten voor uw bedrijf van toepassing zijn. Vervolgens ontvangt u op korte termijn al een offerte van ons.


Het contact
Gedurende het jaar houden we het contact met u goed op peil en u kunt met al uw vragen altijd bij ons terecht. Bij onze helpdesk kunt terecht voor uw alledaagse (fiscale) vragen en het kleinere advies dat u nodig heeft. Deze dienst is geheel gratis.

Uiteraard kunt u ook altijd een persoonlijke afspraak met ons maken. Heeft u bijvoorbeeld een gesprek bij de bank of wilt u dat wij u bijstaan in een juridische procedure, dan kunt u altijd op ons rekenen.


Ons werk
Ocean staat vooraan als het gaat om administratieve verwerking. Veel ondernemers besteden hun administratie graag uit maar willen wel zekerheid dat het werk secuur en deskundig uitgevoerd wordt. U wilt een goed inzicht in uw bedrijfsvoering en wilt bovendien ook niet voor verassingen komen te staan tijdens een belastingcontrole.

Ook kent Ocean ook een sterke adviestak. Voor fiscaal en andersoortig advies bent u bij ons ook op het juiste adres. Veel vraagstukken kunnen wij op een uitgekiende manier voor u oplossen. Verder kunnen wij altijd een beroep doen op ons (internationale) netwerk van advocaten en notarissen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Trefwoorden: Aangifte, Aangifte Inkomstenbelasting, Accountancy, Accountant, Accountantscontrole, Accountantskantoor, Administratie, Administratiekantoor, Audit, Balansonderzoek, Belastingaangiften, Belastingaangiftes, Belastingadviseur, Besloten Vennootschap, Boekhouder, Boekhouders, Boekhouding, Boekhoudkantoor, Btw, Btw Aangifte, Doorgroeien, Eenmanszaak, Fiscaal Advies, Inbrengverklaring, Inkomstenbelasting, Jaarrekening, Jaarrekening Samenstellen, Muhasebe, Muhasebeci, Nachgrundung, Omzetbelasting, Samenstelleingsverklaring, Startende Ondernemer, Subsidiecontrole, Vennootschapsbelasting, Vpb Aangifte, Yeminli, Yeminli Mali Musavir, Zelfstandige Zonder Personeel, Zuid-holland, Zzper, Zzp-er,

Contact Ocean

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share