Car-Wrappen

Car-Wrappen van Reclame ABC - Webshop

Door: Reclame ABC - Webshop  08-03-2016
Trefwoorden: Autoreclame, Carwrappen, auto inpakken in folie

Wat is Car-Wrappen? Als we het over car-wrappen hebben, is dit eigenlijk een manier van "auto inpakken". Het car-wrappen is de auto voorzien van een vinyl kleurlaag. Op deze manier kun je de volledige auto in een handomdraai voorzien van een nieuwe kleur. Mat zwart car-wrappen is helemaal in de mode tegenwoordig, maar je kan kiezen uit 37 verschillende kleuren. Car-wrappen is trendy en goedkoop Car-wrappen van een auto is natuurlijk een stuk sneller en makkelijker dan het volledig overspuiten van je auto. Gemiddeld hebben wij één dag nodig. Een ander voordeel van car-wrappen is, wanneer de car-wrap wordt verwijderd, de originele lak weer tevoorschijn komt. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor het wrappen van hun auto. Een matte auto is trendy en de prijs van het wrappen is ook niet zo hoog als wanneer je de volledige auto laat spuiten.

Trefwoorden: auto inpakken in folie, Autoreclame, Carwrappen, car-wrappen,

Andere producten en diensten van Reclame ABC - Webshop

Reclameborden van Reclame ABC - Webshop thumbnail
08-03-2016

Reclameborden

Reclame ABC heeft voor iedere soort reclame-uiting, altijd een gepaste oplossing! Bekijk en bestel reclameborden direct vanuit de shop.


Autoreclame is effectieve reclame van Reclame ABC - Webshop thumbnail
08-03-2016

Autoreclame is effectieve reclame

Bestel de mooiste autobelettering eenvoudig en snel online. Vaste lage prijzen voor kwalitatief hoogwaardige stickers met minimaal 5 jaar garantie. Gemonteerd in onze eigen werkplaats of op een door u aangegeven locatie, uw mag het zeggen.