Nieuwe offerte vergelijkingssite www.regelalles.nl nu online !!

Door: RegelAlles.nl  17-10-2012
Trefwoorden: Aannemers

Persbericht: Den Haag17 oktober 2012

Deze maand zijn we definitief van start gegaan met onzenieuwe website (), naeerst een behoorlijke tijd bezig te zijn geweest met het opzetten van deze siteen het optimaliseren hiervan.

Ondanks dat het enige tijd heeft geduurd voor de sitehelemaal klaar was, wat te maken had met drukke andere zakelijke verplichtingen,zijn we heel blij met deze site en gaan we ons hier vanaf heden na watproefdraaien nu vol instorten.

Wat doetregelalles.nl:

Op kunnen particulieren en ondernemers/leveranciers offertes aanvragen in bijnaiedere branche. De meeste offerte aanvragen zullen naar alle waarschijnlijkheidworden aangevraagd bij aannemers, bouwbedrijven, schildersbedrijven, dj’s, computerexperts,verzekeringsmaatschappijen en /of verzekeringsagenten, hypotheekadviseurs,energieleveranciers en internet/tv/(vaste)telefonieproviders. Uiteraard hopenwe op een nog bredere doelgroep en ons systeem is hier ook op voorbereid.

Wat ons onderscheid van vele andere offertevergelijkingssites zijn onze zéér voordelige tarieven voor onze zakelijkeklanten en ons postcode gerelateerde systeem. Onze leveranciers kunnen kiezenuit twee type abonnementen, type 1: Onbeperkt offerteaanvragen ontvangen van bedrijven en zelf onbeperkt offertes aanvragen bijbedrijven voor een vast bedrag per maand, daarnaast is er de optie omparticulieren offerte aanvragen te ontvangen met een aan en uit vink systeemwaarbij de klant per offerteaanvraag betaald & type 2: Onbeperkt offerte aanvragen ontvangen van zowelbedrijven als van particulieren en zelf onbeperkt offertes aanvragen bij anderebedrijven voor een vast bedrag per maand.

Momenteel hebben wijde actie: Eerste drie maanden helemaal GRATIS !!

Voor particulieren is het altijd gratis.

Wij hopen de mensen met onze site op een makkelijke en goedemanier offertes te laten aanvragen en o.a. aannemers te vergelijken met elkaar.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of ideeën voor ons, danverwijs ik u graag naar ons contactformulier op .

Trefwoorden: Aannemers