Restaurant Alexander Den Haag Weekmenu

Restaurant Alexander Den Haag  Weekmenu van Restaurant Alexander Den Haag

Door: Restaurant Alexander Den Haag  18-04-2011

 

Restaurant Alexander Den Haag | 3 gangen keuze menu €27.50

Voorgerechten  
Mozzarella Caprese met Parmaham, tomaat, basilicum en balsamico
Of
Licht pittige Thaise kippensoep met citroengras en kokosmelk  
Hoofdgerechten  
Gepocheerde zalmfilet op bed van spinazie met garnalen saus
Of
Côte de boeuf Bordelaise rundersteak met rode wijnsaus  
Dessert  
Fruitsalade met citroenijs en wodka
Of Tarte tatin van appel met kaneel ijs
  
3 Gangen Keuze Menu € 27.50 per persoon   
 
Wijn van de week € 17.50 fl.
Witte wijn Preciso GRILLO SICILIA
Rode wijn Preciso NERO D’AVOLA SICILIA


Andere producten en diensten van Restaurant Alexander Den Haag

02-05-2012

Restaurant Den Haag | Restaurant Alexander

http://www.restaurant-alexander.com lekker-restaurant-denhaag.nl


04-04-2012

Het meest bezochte restaurant in Den Haag Alexander

     Restaurant Alexander Denneweg


Restaurant Den Haag Alexander week menu van Restaurant Alexander Den Haag thumbnail
07-03-2012

Restaurant Den Haag Alexander week menu

Restaurant Den Haag Centrum    


Restaurant Alexander Den Haag Centrum weekmenu van Restaurant Alexander Den Haag thumbnail
05-10-2011

Restaurant Alexander Den Haag Centrum weekmenu

     3 gangen weekmenu € 27.50   per persoon Voorgerecht / Starter Involtini di zucchine met geitenkaas, parmezaan en walnoot


Vlees en Gevogelte / Meat and Poultry van Restaurant Alexander Den Haag thumbnail
18-04-2011

Vlees en Gevogelte / Meat and Poultry

  Our signature dish :      


Homemade pasta's van Restaurant Alexander Den Haag thumbnail
18-04-2011

Homemade pasta's

  Huisgemaakte pasta's met kreeft en Franse boerenkip gevuld met eendenlever, bospaddenstoelen en truffelsaus… Daar komen onze gasten immers voor.


Restaurant The Hague Alexander van Restaurant Alexander Den Haag thumbnail
18-04-2011

Restaurant The Hague Alexander

The chef is familiar with international cuisine, with Italian, French, Organic, Vegetarian, and Fish Dishes, and continues to explore new combinations. Alexander ensures that all dishes his signature bear