Chatten met singles op Speedydating.nl

Door: Speedydating.nl  08-07-2009
Trefwoorden: Gratis, Dating, Relatie

Dating is op internet enorm populair en er zijn tal van gratis datingsites en betaalde datingsites. Maar wat is nou gratis? Juist, een website waar je tot alle functies toegang hebt zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Vele datingsites adverteren met gratis maar zijn het niet. Je kan bijvoorlijk op sommige datingsites alleen maar interesse berichten versturen of je hebt maar een beperkte periode toegang.

Maar een is een gratis datingsite kwalitatief minder? Niet per defenitie. Er zijn zeker wel goede gratis datingsites en ze winnen terrein op dating-gebied.

Hoe kunnen deze websites dan gratis zijn? Er wordt verdiend aan reclame.

Speedydating.nl is een vrij nieuwe speler op dating-gebied maar hard op weg zich uit te breiden in 3 maanden tijd. Singles uit Nederland en Belgie kunnen hier een relatie of vriendschap opdoen. Er worden hier tal van leuke functies aangeboden zoals: persoonlijke blog maken, 3d chat, flash chat, online bellen, webcam chat, persoonlijke welkomst boodschap inspreken, im chat (soort gelijk msn systeem), love calculator, single feesten agenda (leden kunnen deze zelf ook bijhouden) en nog vele andere functies.

Datingsites hebben altijd te kampen met spammers, voornamelijk uit het buitenland. Maar er zijn ook spammers uit het binnenland die berichten versturen met daarin het verzoek "of je even wilt sms-en want ik zit zelden achter de pc. Kus Katinka"
De afgelopen 3 maanden is er tevens gewerkt aan een anti-spam systeem die praktisch alle spam emails opvangt waardoor het zelden voorkomt dat leden ongewenste spam berichten ontvangen.

Als eerste op dating-gebied lanceert Speedydating.nl nu haar nieuwe sterk verbeterde mailsysteem. Leden die naar elkaar mailen, zullen het onderlinge "gesprek als een "vereenvoudigd msn gesprek" kunnen opvatten. Wanneer een lid een bericht ontvangt en beantwoordt, zal het lid zien dat zijn/haar tekst in het blauw verschijnt en die van de "tegenpartij" in het rood, boven een wit leeg tikvak. Onderling mailen wordt nu een stuk gemakkelijker en duidelijker wie wat heeft getikt. De berichten zijn tevens voorzien van tijd en datum.

Trefwoorden: Daten, Dating, Gratis, Gratis Dating, Iemand Vinden, Relatie, Singles, Vriendschap,

Contact Speedydating.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share