WA SEO

Door: WebAlign  19-01-2012
Trefwoorden: Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing

    

Natuurlijk kunt u uw website gebruiken als digitale visitekaartje maar, laten we nu eerlijk zijn! U wilt toch zoveel mogelijke omzet halen uit uw website? WebAlign helpt u hier een handje mee.

U bent als ondernemer maar in één ding geïnteresseerd boven aanstaan in de Google zoekresultaten. Om dit te bereiken heeft WebAlign een scala aan methodes ontwikkeld om er voor te zorgen dat uw website goede ranking heeft binnen de natuurlijke resultaten van Google.

Google wordt gezien als de belangrijkste zoekmachine. Logische, toch vergeten veel mensen dat er nog (veel) meer zoekmachines groot en klein bestaan op het internet. Uiteraard snappen wij dat alles draait om een goed zoekresultaat bij Google. Maar goed gevonden bij andere zoekmachines zal ook op invloed zijn op de resultaten binnen Google. Google kijkt op zijn beurt ook naar de zoekresultaten van deze andere zoekmachines en gebruikt deze informatie ook voor het bepalen van haar eigen ranking van uw site. Met Website Top Ranking melden wij uw site bij maar liefst 700 zoekmachines aan en kijken wij elk kwartaal of er nog nieuwe zoekmachines bij zijn gekomen en zo ja dan melden wij de site daar direct aan.

Trefwoorden: Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing

Andere producten en diensten van WebAlign

19-01-2012

WA Hosting

WA Hosting


19-01-2012

WA Domeinregistratie

     .nl Domeinnaam registratie en/of verhuizing: € 7,50 (per jaar) .com, .org, .info, eu Domeinnaam registratie en/of verhuizing: € 25,00


19-01-2012

WA Social Media

     Social Media is meer dan even een LinkedIn, Facebook, Hyves of twitter pagina aanmaken en wat bloggen. Het vereist


19-01-2012

WA Webstart

   Natuurlijk weet u dat een goede website niet mag ontbreken in uw bedrijfsvoering. Maar hoe krijgt u dat voor


19-01-2012

WA Website beheer

     Website Beheer uitbesteden Een website waarvan de inhoud niet up-to-date is, kan gevolgen hebben voor uw bedrijf en voor