IT-Room CleanUp

IT-Room CleanUp van Compatibles2 BV

Door: Compatibles2 BV  03-06-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Automatisering

Wel eens stilgestaan bij het feit dat 67% van de 1e lijns netwerkstoring het gevolg zijn van onjuist cable management, ondoordacht patchen en onvoldoende toegangsbeveiliging tot de IT-Room patchkasten?

Zonder duidelijke naamlabels, kabel kleurcodes en registratie van uw patches,wordt het doorvoeren van een patch een tijdrovende en risicovolle onderneming, met netwerkstoringen tot gevolg. Bij het voeren van een goede ICT huishouding horen ook zaken die maar al te vaak blijven liggen want: “het werkt toch?”, “Doe ik wel als het rustig is”, “Geen ervaring mee” etc. Hoog tijd dus om uw patchkast(en) grondig aan te laten pakken! 

Onze services:
Inspecteren en Inventariseren van uw bestaande patches, ook telefonie
Labelen en registreren van de werkplekken, outlets, patchpanelen en patchkabels, indien gewenst tevens opname in een database/spreadsheet
Eventueel vervangen van kabels (met kleur per soort) en achterstallige patch werkzaamheden uitvoeren
Eventueel vervangen van hubs, switches, routers etc.
Aanvullen van uw vaste bekabeling met (beveiligde) Wireless connecties, Access Points en Routers, al dan niet voorzien van een Management Appliance.
Voor het tarief hoeft u het niet te laten. Hoog tijd dus voor uitbesteding van het betere Patchwork om IT-ROOM NIGHTMARES te voorkomen. Zie ons filmpje op YouTube:
youtu.be/r-9VZubB1uI

Trefwoorden: Automatisering, Zakelijke Dienstverlening

Andere voorbeelden van portfolio vanCompatibles2 BV

Overal en Veilig Werken van Compatibles2 BV thumbnail
03-06-2011

Overal en Veilig Werken

Vaak willen organisaties smartphones en tablets voor consumentengebruik scheiden van hun bedrijfsnetwerken, om inbreuk op de beveiliging te voorkomen. Fujitsu