Overal en Veilig Werken

Overal en Veilig Werken van Compatibles2 BV

Door: Compatibles2 BV  03-06-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Automatisering, Online Werkplekken

Vaak willen organisaties smartphones en tablets voor consumentengebruik scheiden van hun bedrijfsnetwerken, om inbreuk op de beveiliging te voorkomen. Fujitsu heeft een alternatieve aanpak met de introductie van de Fujitsu STYLISTIC Q550. Dankzij de software Windows 7 is naadloze integratie binnen een zakelijke omgeving mogelijk. Aanvullende licentie- en uitrolkosten zijn afgedekt, omdat de slate PC dezelfde software gebruikt als de bestaande infrastructuren van de organisatie.

De Fujitsu STYLISTIC Q550 neemt zelfs de twijfels over mobile privacy weg bij de meest voorzichtige CIO's. Functies zoals Advanced Theft Protection (ATP), een platform dat bestand is tegen deep-level hacking, en de optionele ingebouwde Trusted Platform Module (TPM) zorgen dat zelfs wanneer de Fujitsu Q550 verloren of gestolen is, de gegevens beschermd blijven.


De Fujitsu STYLISTIC Q550 beschikt over een batterijduur van een volledige werkdag en heeft een briliant anti-glare 10.1-inch scherm geschikt voor gebruik binnen en buiten. De Fujitsu STYLISTIC Q550 kan verbinding maken met WLAN, Bluetooth en 3G/UMTS, om samen met andere eenvoudig aan documenten te kunnen werken onderweg.

Trefwoorden: Automatisering, Online Werkplekken, Zakelijke Dienstverlening

Andere voorbeelden van portfolio vanCompatibles2 BV

IT-Room CleanUp van Compatibles2 BV thumbnail
03-06-2011

IT-Room CleanUp

Wel eens stilgestaan bij het feit dat 67% van de 1e lijns netwerkstoring het gevolg zijn van onjuist cable management,