Fysiotherapie van den Berg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vroonweg 10 , 3247 CG Dirksland, Zuid-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie van den Berg

Bewegen zonder pijn of beperkingen en zelfstandig functioneren in het dagelijks leven is voor veel mensen vanzelfsprekend. Soms kan het echter anders gaan. Door ziekte, (aangeboren) aandoeningen, een ongeval, operatie of overbelasting kan er langdurend of kortdurend behoefte zijn aan voorlichting, therapie en begeleiding om weer zo goed mogelijk te kunnen functioneren in het dagelijks leven. De fysiotherapeuten van Praktijk Fysiotherapie van den Berg bieden deze zorg. In het van Weel Bethesda Ziekenhuis onderzoeken, behandelen en begeleiden zij patiënten voor, tijdens en na opname.

Ook zijn zij binnen het ziekenhuis actief op poliklinisch gebied (zonder opname). Zij maken deel uit van samenwerkingsverbanden tussen medisch specialisten, verpleegkundigen en andere disciplines om patiënten met diverse aandoeningen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Daarnaast is Praktijk Fysiotherapie van den Berg ook een gewone particuliere praktijk. Iedereen kan zich met of zonder verwijzing van de huisarts aanmelden voor voorlichting, therapie, begeleiding en training. Onze ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor u klaar in onze nieuwe praktijkruimte aan de Vroonweg 10 te Dirksland, gelegen op wandelafstand van het ziekenhuis. Na onderzoek stellen zij samen met u een behandelplan op volgens de geldende behandelrichtlijnen en kunnen zij, indien nodig en wenselijk, een beroep doen op de kennis en kunde van de zorgpartners. Het uitgebreide zorgaanbod van Praktijk Fysiotherapie van den Berg kenmerkt zich door samenhang (goed op elkaar aansluitende fysiotherapeutische zorg op verschillende niveau's) en samenwerking (met onze zorgpartners maar zeer zeker ook met u).

Openingstijden

Ma, Wo - Vr, Zo
-
Di
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie van den Berg in Vroonweg 10, Dirksland Zuid-Holland 3247 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Dirksland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dirksland Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dirksland Zuid-Holland, 3247 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827423]