Andermaal Diëtistenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Baron van Boetzelaerlaan 53 , 3319 CK Dordrecht, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Andermaal Diëtistenpraktijk

Dietistenpraktijk Andermaal

Wij werken als 3 diëtisten al heel veel jaar met elkaar samen. Door toename van werk en de interesse in elkaars specialisme zijn we in 2007 een samenwerkingverband gestart onder de naam 'Diëtistenpraktijk Andermaal' Andermaal wat staat voor Alweder — herhaaldelijk — nogmaals — opnieuw — wederom. Duidt op de herhaling die noodzakelijk is om een gedragsverandering te realiseren. Maar ook aangeeft 'eenmaal, andermaal ik ga ervoor....' 'Onze passie in ons werk' Met onze specialisaties streven we naar een zo breed mogelijke goed werkende praktijk.

De titel 'diëtist' is wettelijk beschermd. Na afronding van de 4 jarige HBO- opleiding Voeding en Dietetiek mogen we ons diëtist noemen. We staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. We zijn lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten.

Onze visie op voeding

Voeding is verweven met veel facetten van het leven. Voeding is nodig voor gezondheid, om te groeien, te sporten, te herstellen. Voeding is genieten, gezelligheid, gastvrijheid, verwerken van emoties, troost. Maar voeding kan ook ziek maken, angst veroorzaken, de dag beheersen.

In de verschillende culturen heeft voeding een eigen betekenis. Wij willen, rekening houdend met al deze facetten van eten en drinken, u helpen een balans te vinden tussen voeding en een voor u optimale gezondheid. Wij geven graag praktische adviezen in individuele situaties en richten onze begeleiding op duurzame resultaten.

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dietitians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Andermaal Diëtistenpraktijk in Baron van Boetzelaerlaan 53, Dordrecht Zuid-Holland 3319 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3319 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826684]