Autobedrijf De Heer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 92 , 3316 EH Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Autobedrijf De Heer

Auto bedrijf de Heer is het uitgegroeid tot een bedrijf met 10 personeelsleden. Autobedrijf de Heer is een bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met het takelen en bergen, het demonteren, het repareren en het verkopen van de onderdelen van auto`s. Ook het takelen en bergen van vrachtwagens behoort bij onze werkzaamheden. Daarnaast hebben we ook nog hefkussens die we kunnen inzetten.

periodiek onderhoud
Om uw auto in goede conditie te houden is periodiek onderhoud noodzakelijk. Te lang doorrijden zonder het vervangen van bijvoorbeeld de motorolie, olie- en luchtfilters en inspectie van remmen, motor, verlichting en stuurinrichting kan gevaarlijke situaties doen ontstaan en ook kostbare reparaties aan uw auto onnodig maken.
Wij kunnen al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud aan uw auto verzorgen en voeren eventueel benodigde reparaties op deskundige wijze uit.

Airco
Wij bieden hier de service om de airco te laten controleren en eventueel bij te vullen .
Ook u jaarlijkse controle kan bij ons.
Wij kijken u auto na op eventuele lekkage`s en kunnen dit ook repareren.

APK
Bij ons kunt u ook u auto APK laten keuren.
Deze word eerst gecontroleerd en als er grote reparatie`s of rare dingen naar voren komen dan word u eerst gebeld en in overleg met de klant word er besloten of het gemaakt moet worden of niet.

Gebruikte onderdelen
Wij streven ernaar om de auto`s die hier ter reparatie komen om deze met zoveel mogelijk gebruikte onderdelen te repareren.
Dit is het voordeligst en toch goed.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Towing Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autobedrijf De Heer in Rijksstraatweg 92, Dordrecht Zuid-Holland 3316 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3316 EH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737537]