Beautyhealing de Biesbosch

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidbuitenpoldersekade 7 , 3329 LA Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Beautyhealing de Biesbosch

Welkom bij Beautyhealing de Biesbosch.

Beautyhealing “De Biesbosch” is een praktijk waar we aan de gezondheid werken door VoetreflexPlus™ therapie, Sensi®therapie en Reiki. In september 2016 ben ik met de basisopleiding Avalon ELA energie begonnen. Een energie die nu weer bereikbaar is, omdat we in een hogere trilling zijn gekomen. Het is een energie die afkomstig is uit Egypte, Lemurië en Atlantis. Een oude helende energie die ervoor zorgt dat je in balans komt.

Wat is voetreflexPlus therapie?

Bij voetreflexPlus therapie gaat men er vanuit dat het hele lichaam zich weerspiegelt in de voeten en dat je door het masseren van de reflexzones op de voeten, hoofd en handen de gezondheid, vitaliteit en het welbevinden kunt stimuleren.

Door het masseren van de zones kunnen blokkades, die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven waardoor het lichaam weer in balans komt. Het gevolg is een betere doorbloeding en lymfestroming. Het lichaam wordt zo in staat gesteld afvalstoffen af te voeren en blokkades (waardoor vastzittende emoties) los te laten, waardoor energie weer ongehinderd door het lichaam kan stromen.

Ik zal mij aan u voorstellen. Mijn naam is Gonnie Schoonderwoerd-Lenten, Ben een Natuurgeneeskundige die gespecialiseerd is VoetreflexPlus therapie en SensiPlus therapie. Er wordt gewerkt met een biosensor zodat ik u kan meten. Want meten is weten.
Mijn praktijk is gevestigd in Dordrecht in het rustige gedeelte de Biesbosch, waar het gratis parkeren is.

Openingstijden

Ma, Za - Zo
Gesloten
Di - Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BeautysalonDeBiesbosch/

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beautyhealing de Biesbosch in Zuidbuitenpoldersekade 7, Dordrecht Zuid-Holland 3329 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3329 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827487]