Belmar Badkamers Sanitair en Keukens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stevensweg 109 , 3319 AJ Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Belmar Badkamers Sanitair en Keukens

Belmar Keukens en Badkamers, al jaren hét adres voor service en kwaliteit!

Nieuw in de Drechtsteden: 'Wonen en leven met Belmar Keukens en Badkamers'-een heel huis vol attractieve suggesties voor fraaie keuken- en badkamerideeën!

Beleef de fraaie ambiance in
'The House of Villeroy & Boch'.
Badkamers compleet met tegels in combinatie met accessoires.
In onze showroom zijn, naast Villeroy & Boch, diverse andere topmerken te bewonderen.

In 'The House of Belmar Keukens' treft u complete keukeninrichtingen in diverse stijlen aan. Naast goed advies en maatontwerp verzorgen wij desgewenst de gehele montage en installatie van uw nieuwe keuken en/of badkamer. Keukenkasten van gewoon goed tot super de luxe. De SYSTEMAT KEUKENS worden geleverd met fluisterprofielen en laden in slow motion uitvoering , de optionele luxe lade inbouw organisatie systemen moet u gewoon komen voelen/bekijken!

Tevens beschikken wij over een ruim assortiment wand- en vloertegels. Deze tegels zijn al dan niet te verfraaien met een sierrand. Ons tegelassortiment is in iedere ruimte van het huis te gebruiken.
Laat u tijdens de aanschaf van tegels goed voorlichten door een van onze adviseurs. Zij kunnen u vertellen wat de voor- en/of nadelen van een bepaalde tegel in een ruimte kunnen zijn.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BelmarBV/
Twitter: https://twitter.com/belmarbv

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Belmar Badkamers Sanitair en Keukens in Stevensweg 109, Dordrecht Zuid-Holland 3319 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3319 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822158]