Cummins dealerschap ‘Diesel Motoren Service B.V.’

Door: Cummins Holland BV  03-02-2006
Trefwoorden: Industrie, Constructie, Dieselmotoren

1 februari 2006 - Diesel Motoren Service in Ridderkerk, in de markt beter bekend als DMS is benoemd als de eerste Cummins industrie-dealer in Nederland onder de nieuwe Cummins organisatie. Op woensdag 1 februari 2006 wordt officieel bekend gemaakt dat DMS deel uitmaakt van de Cummins dealerorganisatie in aanwezigheid van de directie-leden van DMS Adam Both en Gerrit de Vries en Henk-Jan Bax (Aftermarket Support Manager) en Johan Barendrecht (Industrial Sales Manager Benelux) van Cummins.

DMS zal zich richten op de dienstverlening aan Cummins-motoren in de industriemarkt. Dat wil zeggen al het materieel dat draait in kranen, graafmachines, shovels, etc.. Het reparatie- en onderhoudsbedrijf is gevestigd in Ridderkerk en heeft de beschikking over (door Cummins) gekwalificeerde monteurs. Tevens levert DMS, net als alle overige Cummins dealers, originele Cummins onderdelen.

DMS is al sinds 1992 jaar actief als dienstverlener aan Cummins motoren, echter nooit als officieel Cummins dealer. Derhalve hebben de medewerkers van DMS wel al jaren ervaring met het Cummins product. Met de komst van de nieuwe generatie elektronische dieselmotoren, wordt het echter steeds moeilijker om als onafhankelijk reparateur in de markt te opereren. Door nu deel uit te maken van het officieele dealernetwerk, heeft DMS een kwaliteitskeurmerk in huis, waardoor het zijn klanten naar de toekomst toe kan blijven bedienen.

DMS heeft de beschikking over een professionele werkplaats, pompkamer, 5 service-wagens en 6 monteurs. Mensen worden continu opgeleid en kennis wordt up-to-date gehouden.

De Cummins dealerorganisatie wordt continu op de hoogte gehouden van de laatste technische en commerciële ontwikkelingen binnen de Cummins organisatie. De kwaliteit van de onderdelen, de specifieke know how en ervaring van de officiële Cummins dealers, garanderen een langere levensduur en de best mogelijke prestaties van de Cummins dieselmotor.

Met deze stap werkt Cummins Holland B.V. gestaag verder aan haar dealernetwerk teneinde de beschikbaarheid van het Cummins product te verhogen.

Trefwoorden: Constructie, Dealerschap, Dieselmotoren, Industrie