d'HAAR

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Oldenbarneveltplein 6 , 3317 EP Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over d'HAAR

de naam GROEN is al meer dan 75 jaar verbonden met het kappersvak,inmiddels staat de 4e generatie als vaktechnische man aan het hoofdvan beide zaken in Dordrecht, onder een nieuwe naam; d'HAAR. d'HAAR kappers onderscheidt zich van andere kapsalons door een eigen vaktechnisch systeem en een eigentijdse aanpak voor de klant van nu. Ontspanning staat bij d'HAAR centraal, bij een bezoekje aan d'HAAR kapper mag de heerlijke wasmassage niet ontbreken. De formule kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, een deskundig advies dat aansluit bij de wens van de klant en waarbij de prijs-kwaliteit volledig in balans is. Medewerkers worden continu geschoold zodat de klant in de 'beste' kappershanden is. Daarnaast spaart de klant bij d'HAAR via de loyalty card voor leuke cadeaus of acties.Onder het genot van een kopje koffie kunt u tijdens de behandeling even internetten of uw mailbox controleren,

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is d'HAAR in Van Oldenbarneveltplein 6, Dordrecht Zuid-Holland 3317 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3317 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825310]