Flesjes water met uw eigen etiket - private label water van DesignDrinks

Flesjes water met uw eigen etiket - private label water van DesignDrinks van Designdrinks

Door: Designdrinks  15-04-2008
Trefwoorden: Design, Goedkoop, Water

DesignDrinks is sinds 2002 actief in de productie van drinks voorzien van eigen label. Waar wij ooit begonnen zijn met alleen blikjes EnergyDrink met een eigen label, zijn wij intussen uitgegroeid tot de absolute Europese specialist, met een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van "drinks met uw eigen boodschap".

DesignDrinks heeft altijd gekozen voor het leveren van een kwaliteitsproduct. Gecertificeerd water en Drinks met de beste receptuur. Daarnaast heeft DesignDrinks gekozen voor topkwaliteit kunststof gelamineerd waterbestendig krasvast label. Dit label wordt ongelooflijk strak rondom de fles of het blikje aangebracht.

Om de groei te kunnen bijhouden, heeft DesignDrinks, begin 2007, alweer haar derde nieuwe labelstraat aangeschaft waardoor de huidige capaciteit is gestegen naar ca. 160.000 stuks per week! Samen met een enorme voorraad is en blijft DesignDrinks daardoor in staat om vrijwel elk gewenst aantal binnen 14 dagen te leveren. Zelfs vanaf 252 stuks.

Trefwoorden: Bronwater, Design, Flesjes, Flesjes Water, Goedkoop, Label, Mineraalwater, Private Label, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken, Water