Hockeyclub DMHC in DORDRECHT boekt succes met vier kampioenenteams bij de jeugd

Hockeyclub DMHC in DORDRECHT boekt succes met vier kampioenenteams bij de jeugd van Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC

Door: Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC  06-06-2011
Trefwoorden: Hockey

    

Hockeyclub DMHC in Dordrecht  heeft een zeer succesvol jaar achter de rug, met maar liefst vier kampioensteams bij de jeugd.

Bij de C-teams zijn zowel de jongens als de meisjes uit het eerste team kampioen geworden in de Sub Top klasse van district Zuid-Holland. Deze opmerkelijke prestatie is het resultaat van meerdere jaren hard werken voor zowel spelers als begeleiders.

Ook de D-teams waren zeer succesvol; allebei de eerste teams zijn overtuigend kampioen geworden in de 2 klasse.

Voor DMHC betekent dit dat club met het recent opgestelde jeugdbeleidsplan (2008-2012) duidelijk de goede weg naar de toekomst heeft ingeslagen. De ambitie is om alle 1 teams op sub Top nivo te laten spelen. Om dat te behalen is meer tijd nodig en ook aanpassing van de bestaande velden.

Dordrechtse Mixed Hockey Club (DMHC), opgericht in september 1925, heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en is nu met ca. 900 leden de grootste hockeyclub Zuid-Holland Zuid. Velen hebben bij DMHC hun eerste hockeyervaring opgedaan en bleven jarenlang bij deze club spelen, waaronder Herman Kruis, voormalig bondscoach hockeydames. Voor de toekomst is DMHC in gesprek met de gemeente Dordrecht en met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) om de mogelijkheden te onderzoeken voor aanpassing van velden naar zg. (semi) watergras en uitbreiding naar een 4 veld om de verdere verwachte leden groei te kunnen opvangen. Voor de senioren (18+ ) en de veteranen (30+) is nog veel ruimte voor groei. Dus als u interesse heeft om (weer) zelf hockey te gaan spelen, neem een kijkje op onze website: . Op de site vindt u ook een aanmeldingsformulier.

Trefwoorden: Hockey

Contact Dordrechtse Mixed Hockey Club DMHC

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share