Fysio Lokaal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Admiraalsplein 409 , 3317 BK Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysio Lokaal

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut.
Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

In deze praktijk komt de patiënt eerst, wordt er behandeld met respect en wordt er gewerkt met hoge ethische en morele standaard. De therapeuten staan in dienst van de patiënt, echter er zal om een optimaal resultaat te behalen wel een altijd om een actieve houding van de patiënt gevraagd worden. Er wordt gewerkt vanuit de best bewezen, meest actuele therapieën en om dit na te kunnen streven zal er daardoor steeds doorgeleerd moeten worden. Fysiotherapie is geen vak maar een roeping om de beste zorg te willen leveren aan de patiënt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Fysio-Lokaal-102922530083685/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dordrecht Zuid-Holland

Is Fysio Lokaal in Admiraalsplein 409, Dordrecht Zuid-Holland 3317 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3317 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825997]