Fysiotherapeutisch Instituut Voorneveld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Krispijnseweg 261 , 3314 KH Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Fysiotherapeutisch Instituut Voorneveld

Onze praktijk is één van de oudste fysiotherapie praktijken van Dordrecht. Als sinds 1959 wordt er onder de naam Voorneveld fysiotherapie aangeboden in Krispijn. Inmiddels heeft de praktijk 3 vestigingen, waarin 12 fysiotherapeuten en 2 Cesartherapeuten hun best doen mensen van hun klachten aan het bewegingsapparaat af te helpen.

Door ons te specialiseren op verschillende gebieden, zoals Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Arbeidsreïntegratie, Bekkenfysiotherapie, Oedeemtherapie, Kinderfysiotherapie, fysiotherapie bij hoofd, hals en kaakklachten en Cesartherapie proberen wij voor ieder probleem bij het bewegen een oplossing te vinden. In de avonduren op maandag, woensdag en donderdag (17.00u tot 20.00u) is er gelegenheid om te werken aan gezondheid door Fysiotraining of Fysiofitness

Er is een nauwe samenwerking met de huisartsenpraktijk van dokter Berkhout aan de Dubbeldamseweg. Ook werkt onze praktijk samen met de fysiotherapiepraktijk van Nico en Renee Spaans, gelokaliseerd op de Erasmuslaan te Dordrecht en houdt Ergotherapeute Jessica van Utrecht, elke vrijdagmiddag spreekuur op onze vestiging aan de A. Kuyperweg.

Alle therapeuten van de praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten of oefentherapeuten.
De praktijk is lid van de Coöperatie Fysiotherapie Dordrecht e.o. “FysioDordt”

Op de site wordt Krispijnseweg afgekort met KW, de Abraham Kuyperweg met AK en de Dubbeldamse weg met DDW.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dordrecht Zuid-Holland

Is Fysiotherapeutisch Instituut Voorneveld in Krispijnseweg 261, Dordrecht Zuid-Holland 3314 KH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3314 KH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3679117]