Gezondheidcentrum op een lijn Zinnicq Bergmann

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Halmaheiraplein 7 , 3312 GH Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Gezondheidcentrum op een lijn Zinnicq Bergmann

De fysiotherapeut te Dordrecht maakt uw lichaam weer sterk en gezond

Frans van Zinnicq Bergmann gevestigd op het Gezondheidcentrum op een lijn op sportpark Reeland in Dordrecht is fysiotherapeut uit Dordrecht met jarenlange ervaring in het behandelen dagelijkse ongemakken van het bewegingsapparaat zoals nek- schouder- rugklachten van zowel amateur en professionele sportmannen en sportvrouwen tot het bijstaan in de revalidatie en het herstel van uiteenlopende lichamelijke blessures.
Ook revalidatie mogelijkheden in uitgebreide gym/oefenzaal na blessures of operaties. U bent bij onze fysiotherapeutische praktijk te Dordrecht in goede en bekwame handen. Indien nodig kan ons multidisciplinair team; huisartsen;fysiotherapie; psychologen; dietise; pedicure, begeleiden en behandelen, met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Als deskundigen van het dagelijks bewegen, richten onze fysiotherapeuten zich op uw lichamelijke functioneren. Dit geldt voor thuis, op het werk, tijdens het sporten, of gedurende het uitoefenen van uw hobby. Naast een behandeling leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken. En voor de atleten onder ons die een blessure hebben opgelopen of anderzijds een beschadiging aan hun lichaam hebben opgelopen hebben wij diverse doeltreffende behandelmethodes
kinesiotape sporttape sportbraces . Ook voor de behandelingen voor of na sportwedstrijden kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gezondheidcentrum op een lijn Zinnicq Bergmann in Halmaheiraplein 7, Dordrecht Zuid-Holland 3312 GH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3312 GH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825127]