Hoogen Slijterij Wijnkooperij Frans vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Eesterenplein 200 , 3315 KW Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Hoogen Slijterij Wijnkooperij Frans vd

Van oudsher is Frans van den Hoogen wijnimporteur van kwaliteitswijnen welke op fust werden ingekocht in de traditionele wijnlanden. In Dordrecht werden de fusten opgeslagen om later te worden gebotteld. De gebottelde wijnen vonden hun aftrek in Nederland en in de Nederlandse kolonien. In 1994 werd onder de naam Frans van den Hoogen Wijnkoopers tevens een slijterij geopend. De slijterij biedt nu naast wijnen een zeer ruim aanbod gedistilleerd, waaronder een zeer uitgediept whisk(e)y assortiment van ca.200 verschillende whisk(e)y's.

Regionaal bekend zijn inmiddels de twee jaarlijkse whisk(e)y proeverijen waarbij ca.120 speciale whisk(e)y's in een overzichtsproeverij worden voorgesteld. Regelmatig worden er kleinere proeverijen gehouden met een gericht thema.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Wineries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogen Slijterij Wijnkooperij Frans vd in Van Eesterenplein 200, Dordrecht Zuid-Holland 3315 KW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wijn diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Wijn per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3315 KW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816153]