Jean-Philippe

Afdrukken

Is Jean-Philippe incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Windsorhof 25 , 3329BG Dordrecht, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Jean-Philippe

PROBLEEMOPLOSSER, MOTIVATOR EN INSPIRATOR

Ik ben gespecialiseerd in het bewerkstelligen van persoonlijke veranderingen. Mensen in beweging krijgen, dat is wat ik doe.

Wat doe ik?

Ik zet mensen op het goede spoor. Met eerlijk advies, actieve begeleiding of soms gewoon een luisterend oor. Immers: iedereen heeft weleens het gevoel vast te zitten. Dat je even niet meer weet wat je met jezelf aan moet. Welke kant je op moet.

Waar ik je mee help

Je hebt bijvoorbeeld een baan waar je ongelukkig van wordt. Je bent verstrikt geraakt in een ongezonde levensstijl. Of je bent na je pensionering in een zwart gat gevallen. Oftewel: je zit op wat voor manier dan ook niet goed in je vel en je weet dat er iets moet veranderen in je werk- of leefstijl.

Dan wil je niet persé naar een psycholoog of coach, bij wie sessies toch vooral op een bevragend niveau blijven steken. Je wilt met iemand praten, die je niet alleen vragen stelt, maar ook antwoorden geeft. Een motivator die je een schop onder de kont geeft als dat nodig is. Een probleemoplosser die je helpt de knopen in je leven te ontwarren. Een inspirator die je tot nieuwe inzichten laat komen.

Voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen mijn hulp inschakelen. Heb je een werknemer die moeite heeft met recente veranderingen? Of die dreigt tegen een burn-out aan te lopen? De gang naar een bedrijfsarts is dan in veel gevallen een stap te ver. En: het is vaak ook beter om dat traject voor te zijn. Dan zoek je iemand die onbevooroordeeld met die werknemer kan praten. Die kan doordringen tot de kern van de zaak. En die concrete oplossingen biedt.

Zo iemand ben ik: Jean-Philippe van den Berg. Inspirator, motivator en probleemoplosser. Ik ben gespecialiseerd in het bewerkstelligen van persoonlijke veranderingen. Mensen in beweging krijgen, dat is wat ik doe.

Begeleiding op maat

Hierbij geloof ik dat iedereen een andere vorm van begeleiding nodig heeft. De één heeft aan een enkele ontmoeting genoeg. De ander heeft wellicht meerdere gesprekken nodig. Voor de één is het prettiger om te praten tijdens een wandeling op de heide, terwijl de ander liever in een huiselijke omgeving blijft. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Kaart

Andere diensten in de buurt van Dordrecht Zuid-Holland

Is Jean-Philippe in Windsorhof 25, Dordrecht Zuid-Holland 3329BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Luisterend Oor diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Luisterend Oor per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3329BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228668]