Khotinsky

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordendijk 148 , 3311 RR Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Khotinsky

KHOTINSKY is een bijzonder grand café met een unieke uitstraling en gesitueerd in het Energiehuis, te Dordrecht. KHOTINSKY is met het open en gastvrije karakter de ontmoetingsplek bij uitstek. Wij zijn van dinsdag t/m zondag van 12:00 uur tot 23:00 uur (vr/za tot 01:00 uur, ons zonnige terras is in de zomermaanden geopend tot 21:00 uur) geopend voor zowel lunch, diner als borrel.

De rauwe ruimte van 450m2 met 15m hoge nok en omgevormd tot een hotspot met een stijlvolle en comfortabele inrichting waarbij de authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven. Er heerst een ongedwongen en warme sfeer wat best bijzonder is te noemen voor een dergelijk grote ruimte.De inrichting nodigt je al snel uit om plaats te nemen. Op het podium, aan de centraal gelegen bar, comfortabele sits of lange leestafel, voor elke gelegenheid is er wel een fijn plek te vinden. En vergeet daarbij niet ons buitenterras! Aan de kant van de molen zit je hier heerlijk in het zonnetje.

KHOTINSKY is óók the place to be voor je verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel, zakelijke lunch en ga zo maar door. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Khotinsky is een bijzonder Grand café / Bistro / Bar in een unieke omgeving! Khotinsky is 6 dagen per week geopend van 12:00 uur tot 23:00 uur (vr/za tot 01:00 uur, ons zonnige terras is in de zomermaanden geopend tot 21:00 uur).

Vanaf 12:00 uur kunt u gebruik maken van onze dagkaart voor een lunch of gewoon een lekkernij. Vanaf 17:00 uur kunt u gebruik maken van onze avondkaart voor een uitgebreid diner of een van onze bistrogerechten.

Het is natuurlijk de gehele dag mogelijk om langs te komen voor een heerlijk glas wijn, een echte cappuccino met huisgemaakte taart of een van onze speciale tapbieren. Reserveren voor lunch of diner raden wij aan, maar het is ook altijd mogelijk om spontaan langs te komen. In de bistro is het niet mogelijk te reserveren, hier hoeft u doorgaans niet lang te wachten op een plekje.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Do, Zo
-
Vr - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/KhotinskyDordt

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dordrecht Zuid-Holland

Is Khotinsky in Noordendijk 148, Dordrecht Zuid-Holland 3311 RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3311 RR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816141]