Khotinsky

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordendijk 148 , 3311 RR Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Khotinsky

Khotinsky is een bijzonder Grand café / Bistro / Bar in een unieke omgeving! Zoals een echt Grand Café is Khotinsky 7 dagen per week geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur (do/vr/za tot 02:00 uur, ons zonnige terras is geopend tot 21:30 uur).

Vanaf 11:00 uur kunt u gebruik maken van onze dagkaart voor een lunch of gewoon een lekkernij. Vanaf 17:00 uur kunt u gebruik maken van onze avondkaart voor een uitgebreid diner of een van onze bistrogerechten.

Het is natuurlijk de gehele dag mogelijk om langs te komen voor een heerlijk glas wijn, een echte cappuccino met huisgemaakte taart of een van onze speciale tapbieren. Reserveren voor lunch of diner raden wij aan, maar het is ook altijd mogelijk om spontaan langs te komen. In de bistro is het niet mogelijk te reserveren, hier hoeft u doorgaans niet lang te wachten op een plekje.

Ben je op zoek naar een eigentijdse unieke ruimte? Geen probleem! Het Energiehuis beschikt over 5 prachtige zalen, die elk over hun eigen capaciteit beschikken. Voor elke gelegenheid is een zaal beschikbaar. U kunt een zaal huren tot 200 personen, tot 300 personen, van 300 - 600 personen en een zaal tot 800 personen. Tevens zijn er diverse opname/ oefen muziekstudio’s (25m2 – 100m2) beschikbaar in de Popcentrale. Op aanvraag zijn er ook twee dansstudio’s met een oppervlakte per studio van 135m2 te huur. Tot slot heeft het Energiehuis meerdere kleinere ruimtes ter beschikking voor de verhuur, zoals vergaderkamers, ateliers of lesruimten.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dordrecht Zuid-Holland

Is Khotinsky in Noordendijk 148, Dordrecht Zuid-Holland 3311 RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3311 RR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816141]