Krijnen Change & Learning

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoekenessestraat 49 B , 3312 PG Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Krijnen Change & Learning

Er zijn van die momenten dat u als individu of uw organisatie behoefte heeft aan externe hulp om verder te komen in uw ontwikkeling. Dit kan gaan om vraagstukken rond organisatie efficiëntie, het functioneren van het management team, het ontwikkelen van (virtuele) teams, individueel leiderschap, generiek (project-) management of problemen rond veranderingstrajecten. Gebaseerd op jarenlange ervaring in management, leiderschap en coaching bij een multinational en uitgebreide nationale en internationale training kan Krijnen Change & Learning uw partner zijn bij het realiseren en implementeren van oplossingen voor deze vraagstukken. Centraal in onze aanpak is de focus op het in partnership bereiken van gestelde doelen: het gaat niet alleen om het geven van advies, maar vooral hoe dit ingebed kan worden zodat een duurzaam resultaat bereikt wordt.

Het hoge tempo van veranderingen maakt het voor organisaties en individuen essentieel om te blijven leren. Stilstand is al gauw achteruitgang en er worden steeds hogere eisen gesteld aan u als individu en aan uw organisatie. Positief omgaan met veranderingen en de uitdaging van leren blijven zien, is essentieel. Gebaseerd op deze uitgangspunten is Krijnen Change & Learning in staat om een breed scala aan programma’s samen met u te ontwikkelen en te implementeren. Dit kan betrekking hebben op individuen (1:1 coaching, leiderschapsontwikkeling), kleine teams maar ook op grotere nationale en internationale teams. Door associaties met Challenge Learning (www.challengelearning.com) en Con-TACT (http://www.con-tact-international.com) is er toegang tot een internationaal netwerk van expertise, trainers en adviseurs.

Kern expertises van Krijnen Change & Learning:
• leiderschapsontwikkeling;
• ontwikkeling en begeleiding van (virtuele) teams;
• 1:1 coaching;
• procesbegeleiding;
• verandermanagement;
• consultancy.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Krijnen Change & Learning in Hoekenessestraat 49 B, Dordrecht Zuid-Holland 3312 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3312 PG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816415]