Nieuwe Sensistor /Adixen lekdetector

Nieuwe Sensistor /Adixen lekdetector van Leak Control Benelux

Door: Leak Control Benelux  06-06-2011
Trefwoorden: Meetapparatuur, Lekdetectie, Lektest

 

Slimme Sensistor traceergas lekdetector met tal van gadgets. 

Nog nooit werd lektesten zo eenvoudig en leuk om uit te voeren. De nieuwe Sensistor ASH2000 is de opvolger van de top H2000 waterstof traceergas lekdetector serie.

Snellere hersteltijd , nog gevoeliger en de mogelijkheid om zelf de sensor te vervangen zijn enkele nieuwe aanpassingen.

Wanneer de ASH2000 in het productieproces geïntegreerd wordt, dan zal de nog snellere sensor hersteltijd van groot belang kunnen zijn om de lektest cyclustijd zo laag mogelijk te houden. Het is Sensistor wederom gelukt om de toch al snelle hersteltijd te overtreffen.

Een andere aanpassing is de instelmogelijkheid van het alarm signaal. Zelfs in omgevingen met veel omgevingsgeluid kan de lekdetector zich duidelijk hoorbaar maken. Indien geen geluid gewenst is, dan kan het geluid uitgezet worden. Er kan gekozen worden uit meerder alarmsignalen.

De ergonomische handprobe is totaal vernieuwd en uitgerust met LED controle verlichting.

Groene LED = Geen lek / Rode LED = Lek (nivo instelbaar)

Indien er gewerkt wordt in een donkere omgeving, dan helpt de ingebouwde verlichting aan de voorkant van de handprobe om de test locatie zichtbaar te maken.

 

Mocht de sensor na enkele jaren aan vervanging toe zijn, dan kan de operator zelf binnen enkele seconden de sensor vervangen.

De lekdetector is in te stellen in tal van meeteenheden en te kalibreren met zowel ijkgas als een testlek. Het lek alarm nivo kan eenvoudig ingegeven worden.

Uiteraard is ook de nieuwe ASH2000 uitgerust met de unieke Sensistor waterstof sensor. Betrouwbaar met maximale gevoeligheid en 100% selectief voor waterstof traceergas.

Voor meer informatie en of een demonstratie: Bel Leak Control Benelux: 0031-(0)78 143732 of stuur een mail naar :

Trefwoorden: Lekdetectie, Lekdetectieapparatuur, Lekdetector, Lektest, Lektesten, Lektester, Meetapparatuur

Ander nieuws en updates van Leak Control Benelux

Nieuwe betaalbare Lekdetectie apparatuur: Tracy Lekdetector van Leak Control Benelux thumbnail
10-08-2011

Nieuwe betaalbare Lekdetectie apparatuur: Tracy Lekdetector

Eerste betaalbare Sensistor Tracy lekdetector. Detecteert formeergas als traceergas zodat iedere lekkage snel en eenvoudig gevonden kan worden. Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, onderhoudsvrij, selectief en zeer snel.