Merwe Makelaars BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Valsterweg 47 , 3315 LG Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Merwe Makelaars BV

Waarom Merwe Makelaars?
De verkoop van een woning hoeft bij ons nooit veel te kosten. U kunt een full-service dienst met begeleiding van A tot Z krijgen. Uw woning wordt onder andere geplaatst op Funda.nl, Vastgoed Pro, Woon.nl, Jaap.nl, social media en vele andere prominente verkoopsites. Wij zijn ook heel transparant. Wij hebben een uniek beleid betreffende de courtage. Indien u elders een betere courtage kan krijgen en dit kan aantonen, dan hebben wij de laagste courtage garantie: 10% onder de laagst aangeboden courtage. En dit alles op basis van No cure No pay!

Maar Merwe Makelaars biedt u als verkopend makelaar ook diverse diensten, die apart kunnen worden afgenomen, aan op het moment dat u na het zelf willen doen een ondersteuning nodig heeft, dan kunt u deeldiensten afnemen. Wij adviseren en doen de verkoop met u samen. Waarom samen? Wie kan er beter met ziel en zaligheid vertellen over de woning, de buurt, de buren en de eigenschappen van uw huis? Dat bent u! Heeft u ons nodig, dan zijn we er voor u. Heel flexibel.

Dus naast een full servicedienst kan men ook zelf verkopen met behulp van ons. Of het nu gaat om een woning of een kleine bedrijfsruimte.

Voor het zelf verkopen kunt u gaan naar onze webshop

www.onlinedienstenmerwemakelaars.nl

Merwe Makelaars heeft meer dan 50 jaar kennis en kunde in huis. Samen staan zij garant voor kwaliteit, service en empathie. Want bovenal is en blijft makelen 'peoples business'.

Met Merwe Makelaars haalt u meer in huis, doordat wij onderdeel zijn van de Merwe Groep Dordrecht. Gecentraliseerd werkt De Merwe Groep verdeeld over acht specialistische bedrijven vanuit Dordrecht als één multifunctionele onderneming. Een perfecte basis naar strenge ambachtelijke normen kwaliteit en duurzaamheid onvoorwaardelijk boven kwantiteit. We werken uitsluitend met de meest geavanceerde technieken, de beste materialen en hoogopgeleide vakmensen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Merwe-Makelaars-BV-516747535154546/

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Merwe Makelaars BV in Jan Valsterweg 47, Dordrecht Zuid-Holland 3315 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3315 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826989]