Ooms Makelaars Dordrecht B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spuiboulevard 4 , 3311 GR Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Ooms Makelaars Dordrecht B.V.

Vanuit het centrum van Dordrecht is het jonge Ooms Makelaars team u graag van dienst. Ooms Dordrecht een full service makelaarskantoor en kennen de Drechtsteden markt als geen ander. Klanten ervaren onze dienstverlening als zeer positief en wij zouden ook graag u verwelkomen om u te adviseren en begeleiden bij één van de belangrijkste momenten in uw leven.

Wij zijn al jaren actief in deze markt en hebben veel plezier in het makelen om in een win/win situatie partijen tot elkaar te brengen. Daarnaast is Ooms Makelaars ook gespecialiseerd in taxaties en verzorgen wij voor veel kopers de financiering voor hun nieuwe woning. Wij zijn graag uw makelaar en werken bij de verkoop van uw huis, natuurlijk op een No Cure No Pay basis. Wij verwelkomen u op ons kantoor aan de Spuiboulevard maar komen ook geheel vrijblijvend bij u op bezoek om over de diverse mogelijkheden te spreken!

Voor onafhankelijk hypotheekadvies of overig financieel advies kunt u terecht bij Ooms Financieel Adviseurs. De financieel experts beantwoorden al uw vragen en bekijken uw mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ze op via 010 - 424 88 10 of lees meer op oomsfinancieeladviseurs.com.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/OomsDordrecht

Categorieën: Real Estate Agents

Products and Services

  Deze lijst wordt verzorgd door:

  Is Ooms Makelaars Dordrecht B.V. in Spuiboulevard 4, Dordrecht Zuid-Holland 3311 GR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

  We hebben meer Nieuwbouw diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

  Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3311 GR, Nederland

  Small Business Hub

  Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

  Bekijk de Small Business Hub

  Uw profiel zonder advertenties

  Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

  Meer informatie

  [3827279]