Twilight, de nieuwe rage

Twilight, de nieuwe rage van P.b.m. Express

Door: P.b.m. Express  03-06-2009

PBM Express brengt een uitgebreide nieuwe lijn merchandise op de markt, gebaseerd op de onlangs verschenen romantische fantasyfilm Twilight.
Van sieraden, tassen, sleutels en buttons tot kussens en paraplu’s: u kunt het werkelijk zo gek niet bedenken op Twilight gebied of het is wel te krijgen!

Hieronder volgt slechts een kleine greep uit het enorme assortiment aan Twilight artikelen dat bij PBM Express te krijgen is.
- Een prachtig nagemaakte collectie sieraden, gedragen door de hoofdfiguren uit de film. In de bijgeleverde afbeelding is de hanger van Rosalie Hale te zien. Dit gedetailleerde halskettinkje is niet van “echt” te onderscheiden.
- Een collectie stoffen draagtassen met gezeefdrukte Twilight afbeelding op de voorkant, en “movie quote” spreuk op de achterkant. In de bijgeleverde afbeelding is de Edward Cullen draagtas te zien.
- Een assortiment gelamelleerde boekenleggers, met Twilight foto en “movie quote”. Op de bijgeleverde afbeelding is de “Look After My Heart” variant te zien.
- Een hoogwaardig legpuzzelassortiment, gebaseerd op diverse memorabele filmscenes. De bijgeleverde foto toont de filmposter variant, met daarop afgebeeld Bella Swan en Edward Cullen.

Over Twilight:
De film Twilight is gebaseerd op de gelijknamige popularire boekenreeks van Amerikaanse schrijfster Stephenie Meyer. De film vertelt over de 17 jarige Bella Swan (vertolkt door Kristen Stewart), die verliefd wordt op vampier Edward Cullen (Robert Pattinson).
De film was in de Verenigde Staten een gigantisch succes, en veroverde al snel ook Europa.
Tot op heden bracht Twilight meer dan 375 miljoen dollar op en kunnen we dus spreken van een echte kaskraker!

Over PBM Express:
PBM Express is distributeur in licensed merchandise gebaseerd op populaire films, tv-series, computerspellen, comics en boeken. Ons assortiment omvat een breed scala aan collectible merchandise (replica’s, polystone figuren, actiefiguren) en gelicenseerd, exclusief speelgoed.
Wij zijn officieel distributeur van alle toonaangevende merken binnen onze branche, zoals Neca, Sideshow Collectibles, Gentle Giant, McFarlane Toys, Kotobuklya, DC Comics.


Contact P.b.m. Express

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share