SATU - Hygiënische gel voor op toiletpapier

SATU - Hygiënische gel voor op toiletpapier van P-Mate BV

Door: P-Mate BV  07-07-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Evenementen

Hygiëne en kwaliteit samen in een nieuw product!

SATU is een onafhankelijk en snel groeiend Estlands cosmetica bedrijf. Sinds 2008 dagen zij de grote namen op dit gebied uit, en met succes! De passie van SATU is gezondheid en hygiëne. SATU is een kleine revolutie in een evolutie – nieuw bedrijf, nieuw merk, nieuwe innovatieve producten, ontwikkeld met in totaal 175 jaar ervaring op cosmetisch gebied.

Het succes is gebaseerd op innovatieve producten zoals deze hygiënische gel. SATU combineert innovatie met traditie en gebruikt alleen de beste ingrediënten zoals Sensiva® SC 50. Bij SATU zijn hygiëne en kwaliteit de belangrijkste speerpunten. Het product moet optimaal werken, met een hoge kwaliteit en dat alles voor een goede prijs. SATU is gedreven door innovatie, creativiteit en integriteit. De naam SATU komt uit Finland en betekent zoveel als SPROOKJE.

SATU is een vochtinbrengende gel voor op droog (toilet)papier. De gel bevat materialen die bewezen hebben dat ze een positief effect hebben op de huid. Allantoin is bekend voor zijn regenererende effect, Pantenol zorgt voor voeding van de huid, bevat vitamine E en heeft goede anti-oxiderende werking. De introductie van SATU begint in Europa, andere continenten volgen daarna.

 

Waarom zou ik zo’n gel moeten gebruiken?

Hier zijn de 5 belangrijkste redenen:

  1. - Het verbetert je persoonlijke hygiëne.
  2. - Het versterkt je immuunsysteem.
  3. - Het voorkomt irritatie van de huid.
  4. - Het verdrijft de onwelkome geur.
  5. - Het houdt je ondergoed schoon.

 

Hoe gebruik ik het?

  1. Begin met “normaal schoonmaken” met droog papier, zoals je altijd doet.
  2. Doe daarna een paar druppels op een velletje schoon papier en veeg hier je bips mee af. Daarna, indien gewenst, nog met een droog papiertje nadeppen.


De vochtinbrengende gel kan door iedereen gebruikt worden die gezondheid en hygiëne belangrijk vindt. De gel is anti-bacterieel en veilig voor zwangere vrouwen. Wordt niet aangeraden voor kinderen onder de 6 jaar.

Veel mensen hebben niet door hoeveel er achterblijft als je alleen droog toiletpapier gebruikt. Doordat het papier droog is, maakt het de huidporiën en oneffenheden in de huid niet goed genoeg schoon.

Het handige flacon met pompsysteem (inhoud 140 ml) is klein genoeg om mee te nemen. Je kunt er, bij normaal gebruik, ongeveer 3 maanden mee doen. En dat is veel goedkoper dan het gebruik van voorverpakte doekjes, die wegens kans op verstopping eigenlijk ook niet in een toilet gegooid mogen worden.

 

Geuren en prijzen

SATU is verkrijgbaar in drie verschillende frisse geuren: Happy Day | Sensitive | Azian Garden. Check om ze meteen te bestellen.

Trefwoorden: Evenementen, Festivals, Hygiëne, Milieuvriendelijk, Online Bestellen, Online Winkel, Toiletten

Andere producten en diensten van P-Mate BV

P-Tree, tijdelijk urinoir aan de boom van P-Mate BV thumbnail
06-10-2011

P-Tree, tijdelijk urinoir aan de boom

De P-Tree is een tijdelijk, boomvriendelijk urinoir dat met een sjorband stevig om een boom gehangen kan worden. De P-Tree


22-11-2010

P-Mate, hygiënisch staand plassen voor vrouwen

Particulieren in de Benelux kunnen bestellen via onze webshop. Particulieren buiten de Benelux kunnen contact opnemen met onze distributeurs in


12-10-2009

P-Mate weer volop in de belangstelling

P-Mate, de plastuit voor vrouwen,  staat weer volop in de belangstelling. Zeker in Nederland, maar nu ook in andere landen van de wereld.

Voor alle informatie zie www.p-mate.com