Kerstpakketten van Prickaertz-Promotions, altijd het grootste assortiment!

Kerstpakketten van Prickaertz-Promotions, altijd het grootste assortiment! van Prickaertz-promotions

Door: Prickaertz-promotions  10-10-2006
Trefwoorden: Water, Relatiegeschenken, Assortiment

Prickaertz Promotions is een internationaal opererende onderneming die bedrijven, verenigingen en overheidsinstellingen voorziet van een groot assortiment gepersonaliseerde geschenken.

Deze zijn onder te verdelen in:

Gifts (relatiegeschenken, premiums & give-a-ways)
Textiel (alle soorten textiel voor dames, heren & kinderen)
Kerstpakketten (het grootste assortiment kerstpakketten online)
Tailor Made products (geschenken en/of textiel custom made)

Prickaertz Promotions biedt u een passende oplossing voor al uw projecten. Of het nu gaat om de positionering van uw merk(en), de communicatie van doelgroepacties, om promotie of stimulatie, u vindt de mogelijkheden in overvloed. Voor elke gelegenheid, voor elk budget!

Met de nieuwste druk-en borduurtechnieken kunnen wij de geschenken voorzien met uw logo of tekst, zodat u een onuitwisbare indruk kan maken op uw relaties of medewerkers.
Daarbij werken wij met een betrouwbaar software systeem CDH Präsent, die ons de mogelijkheid biedt om alle processen vanaf uw aanvraag tot levering, efficiënt en zo snel mogelijk te verwerken en uit te voeren.

Wanneer u een actie of een project in gedachten heeft, denken wij graag met u mee over een geschikt geschenk(en). Neem eens contact op met onze salesteam of vraag onze gratis brochure(s) aan!

Trefwoorden: Assortiment, Eindejaarsgeschenken, Geschenk, Geschenken, Kerst, Kerstpakket, Kerstpakketten, Mooie Kerstpakketten, Nieuwjaar, Premiums, Relatie, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken, Water, Waterlabel,