Vrijwilligerswerk in het butienland

Vrijwilligerswerk in het butienland van Projects Abroad - Vrijwilligerswerk buitenland

Door: Projects Abroad - Vrijwilligerswerk buitenland  17-08-2011
Trefwoorden: Stage Buitenland, Ontwikkelingswerk Buitenland, Vrijwiligerswerk

Projects Abroad organiseert sinds 1992 vrijwilligerswerk in het buitenland. Wat ooit begon met de mogelijkheid om Engelse les te geven voor mensen uit Groot Brittanie in toen 3 bestemmingen, is nu uitgegroeid tot een internationale organisatie met meer dan 4500 internationale vrijwilligers per jaar. Zij kiezen elk hun eigen bestemming(-en) en project(-en), alsmede hun eigen start- en einddatum. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om deel te nemen, dus met of zonder ervaring is er ook vast een project voor jou. Hieronder staat het overzicht van vele projecten die Projects Abroad ondertussen rijk is.

 • Zet je in om weeskinderen wereldwijd te helpen of werk mee aan buurtprojecten om de daklozen, kinderen of bejaarden te ondersteunen. Er is veel keuze aan nuttige projecten, waarbij jij een extra paar handen en aandacht kan bieden aan hen die het nodig hebben.
 • Help mee om onze flora en fauna op onze planeet te beschermen, door aan 1 van onze ecologische projecten in Afrika, Latijns-Amerika en Azië mee te werken.
 • Geef les aan kinderen of (jong) volwassenen om hun persoonlijke en professionele vooruitzichten te verbeteren. Projects Abroad is oorspronkelijk begonnen met het lesgeven in vreemde talen, deze projecten zijn dan ook op al onze bestemmingen mogelijk. Je kunt eveneens muziek, toneel, sport of andere vakken onderwijzen.
 • Wie heeft er geen interesse in Sport. Deel deze interesse met kinderen over de hele wereld. Draag je passie voor sport over aan kinderen op drie continenten. Iedereen is welkom, dus van elk niveau en vanaf 16 jaar.
 • Help mee met het behouden van het cultureel erfgoed van de mensheid, dat wel honderden of zelfs duizenden jaren oud is. Je bent welkom in Roemenië, Peru en/of Cambodja.
 • Werk bij lokale bevolkingsgroepen mee aan verschillende projecten zoals het theater in Roemenië, de bouw van huizen in Ghana of een arts &WW crafts project in Mexico.
 • Onze medische en paramedische projecten bieden de mogelijkheid om van dichtbij de alledaagse werkelijkheid van een ziekenhuis of een kliniek in een ontwikkelingsland te observeren, of zelfs mee te werken aan de behandelingen.
 • Wil jij werken aan je portfolio of gewoon gerichte ervaring opdoen om je CV te verrijken? Het kan in onze Journalistieke projecten. We hebben mogelijkheden voor de geschreven of audiovisuele pers.
 • Wij hebben interessante Rechten projecten in diverse bestemmingen in de wereld. Als jij interesse hebt om jurist te worden, een stage te moeten lopen of je ervaring te delen, dan ben je meer dan welkom. Er zijn vele soorten Rechten projecten waar jij aan deel kan nemen.
 • Verrijk je cv aan de hand van zeer uiteenlopende projecten op verschillende vakgebieden zoals marketing, human resources, finance, reclame enzovoorts.
 • Wil jij je voor of tijdens je project je de lokale taal eigen maken, dan kun jij deelnemen aan een 14 urige of 60 urige taalcursus naast je vrijwilligersproject Of je kunt een losse taalcursus volgen van 1 maand, eventueel los of voorafgaand aan je project.
 • Al onze projecten zijn in te richten als Stage of Afstudeerproject.
 • Al onze landen en projecten zijn te combineren.

Trefwoorden: Ontwikkelingswerk Buitenland, Stage Buitenland, Vrijwiligerswerk

Contact Projects Abroad - Vrijwilligerswerk buitenland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share