StijnWery Notaris

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotekerksplein 20 , 3311 CC Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over StijnWery Notaris

Centraal staat bij ons kantoor niet het aanbieden van een akte, maar het oplossen van juridische en fiscale problemen van onze cliënten op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en onroerende zaken. Een akte is daarvoor vaak een goed middel, zoals een testament, samenlevingscontract, huwelijksvoorwaarden, statuten van een (flex)B.V., verenigingen en stichtingen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de overdracht van uw woning, afwikkeling van nalatenschappen en verdelingen.

StijnWery Notaris is tevens gespecialiseerd in projectontwikkeling, scholen, schepen en de problematiek rond een tweede huis in Frankrijk. Wij geven op die gebieden ook advies op maat aan particulieren, bedrijven en overheden. Een bijzonder aspect van ons kantoor is dat wij vaak worden ingeschakeld door trustkantoren, waardoor wij ook internationaal actief zijn.

Ons kantoor is aangesloten bij www.doehetzelfnotaris.nl. Tegen zeer lage kosten kunt u zelf online een akte maken. In veel gevallen is dat heel goed mogelijk en zeker het proberen waard! Aangezien ook de doe-het-zelf-akte onder onze verantwoordelijkheid valt, kan alleen een juiste akte worden getekend. Nadat deze door u is gemaakt, zal ons kantoor hem nog zorgvuldig screenen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dordrecht Zuid-Holland

Is StijnWery Notaris in Grotekerksplein 20, Dordrecht Zuid-Holland 3311 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3311 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826539]