Nieuwe bestemmingen: Brazilië, Argentinië en Australië

Door: Talisman Travel Design  21-07-2008
Trefwoorden: Vakantie, Brochure, Exclusief

Met ingang van 18 juli heeft de individuele maatwerk reizen specialist Talisman drie nieuwe bestemmingen aan haar indrukwekkende aanbod toegevoegd, namelijk Brazilië, Argentinië en Australië. De bestemmingsspecialisten hebben ter plaatse uitgebreid de mogelijkheden voor de Talisman reizigers in kaart gebracht. Een aantal voorbeeldreizen voor deze landen, als leidraad voor een op maat gemaakte reis, zijn te vinden op de website www.talisman.nl waar ook de nieuwe brochure “Break Away” te bekijken en te bestellen is.

Ervaring = Talisman
Naast de luxe accommodaties is, zoals van Talisman verwacht mag worden, veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van de specifieke reisbelevenissen die Brazilië, Argentinië en Australië te bieden hebben. De ruime ervaring van de specialisten in zowel ‘hun’ land als aan het geven van een juist reisadvies, gekoppeld aan de bijzondere ervaring die de reiziger kan opdoen, zorgt voor een perfecte combinatie voor een echte Talismanreis.

Specialist
De afgelopen jaren is Talisman op alle fronten sterk gegroeid en heeft ondertussen 40 medewerkers. Als dé specialist in het hogere reissegment zijn de zeer deskundige adviseurs van Talisman de aangewezen personen om een individuele reis mee te bespreken. De nieuwste aanwinst is Erik Stronkhorst die de Zuid Amerika afdeling versterkt: een absolute Brazilië specialist. Hij heeft jarenlang in Brazilië gewerkt voor een gerenommeerde inbound agent en kent het land van haver tot gort.

“Break Away”
De afgelopen maanden is Talisman weer op verkenning gegaan in de wondere wereld en heeft wederom een aantal prachtige ontdekkingen gedaan. Naast de nieuwe bestemmingen Brazilië, Argentinië en Australië worden in de nieuwe brochure “Break Away”ook een aantal van deze ontdekkingen gepresenteerd, zoals o.a. Zuid Afrika vanuit uit een nieuw perspectief, varen op de Seychellen, per trein met de Eastern & Oriental door Thailand en Maleisië en een rondreis langs topaccommodaties in Peru.

Trefwoorden: Argentinië, Australië, Brazilië, Brochure, Exclusief, Individueel, Rondreis, Talisman, Vakantie

Contact Talisman Travel Design

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share