Uniek aanbod in SPECIALS, de Talisman zomerbrochure

Uniek aanbod in SPECIALS, de Talisman zomerbrochure van Talisman Travel Design

Door: Talisman Travel Design  20-03-2008
Trefwoorden: Marketing, Vakantie, Zwembad

Talisman Travel Design brengt haar nieuwe brochure, SPECIALS, uit met daarin spetterende arrangementen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Om deze exclusieve en individuele reizen aan te kunnen bieden zijn zowel nieuwe als bestaande hotels in en uitermate gunstige prijs/kwaliteit verhouding samengebracht. Extra nadruk krijgt Maleisië waar Talisman 15 jaar geleden als eerste specialist faam mee heeft verworven bij de Nederlandse reiziger.

Een mooie mengeling
“Na het succes van de vorig jaar uitgebrachte Jubileum Special zijn we weer geslaagd om in samenwerking met lokale agenten, hoteliers en leveranciers een spetterend aanbod arrangementen neer te zetten. De brochure SPECIALS geeft een goed inzicht in ons brede kwalitatieve aanbod. Een mooie mengeling van bijzondere ervaringen, nieuwe hotels en exclusieve arrangementen gecombineerd met een aantal klassieke Talisman toppers”, aldus Robert Meijn, Marketing Manager Talisman Travel Design.

Oude liefde Roest Niet
Talisman is al 15 jaar Maleisië expert en de bestemmingsspecialisten hebben het allerbeste dat Maleisië te bieden heeft samengebracht in een aantal heel bijzondere reizen. Ontdek in het veelzijdige land de rijke flora en fauna van de jungle, geniet van de tropische eilanden met hun goudgele stranden, ervaar de hoogstaande culinaire prestaties, laat je verwennen in de beste Spa’s, ga de uitdaging op de mooiste golfbanen aan of duik in het kristal heldere water op zoek naar speciale koralen en vissen.

Nieuwe Talisman ontdekkingen
In de dagelijkse zoektocht naar speciale Talisman belevenissen zijn een aantal opmerkelijke nieuwe accommodaties gevonden. Zo is in Thailand is het Alila in Cha Am net geopend met als gevolg een exclusief en buitengewoon spectaculaire openingsaanbieding.
Op Phuket is met het unieke Indigo Pearl een hotel gevonden dat aan alle Talisman-eisen voldoet. Samen met de Aman hotelgroep is een heel exclusieve Thailand/Cambodja reis samengesteld; de allermooiste manier om de tempels van Angkor te combineren met Bangkok en een ultiem strandverblijf.
Ook in Latijns-Amerika is eens sensationele reis gecomponeerd rondom een nieuw cruiseconcept op de ongerepte bovenstroom van de Amazone: Aqua Expeditions: een onbeschrijfbare ervaring diep in de Peruaanse jungle.

Talisman Toppers
De bekende Talisman toppers zijn vanzelfsprekend ook vertegenwoordigd. Het Evason Resort Hua Hin in Thailand en The Oberoi Resort in Mauritius staan garant voor een ongekende relax vakantie en met de zeer interessante 'poolvilla-arrangementen’ vormen ze een zeer verleidelijk aanbod.
In Afrika zijn in Tanzania en Namibië twee heel bijzondere kampeersafari’s samengesteld: ervaar het ongerepte Afrika op een wel heel authentieke wijze.
Ook in het Caribische Tobago wordt een verrassend complete reis aangeboden met het beste dat ‘Rainbow Country ‘te bieden heeft.

Talisman = Maatwerk
De reizen uit SPECIALS kunnen zo geboekt worden en zijn naar hartenlust te combineren, verlengen, verkorten tot het precies de juiste reis geworden is. “Onze specialisten zitten handenwrijvend klaar om voor de reizigers iets heel moois te maken”, aldus Robert Meijn. “Ons specialisme is immers om een vakantiereis zo samen te stellen dat deze geheel voldoet aan de wensen en eisen van de reiziger.” Voor meer informatie www.talisman.nl.

Trefwoorden: Amazone, Cambodja, Culinair, Luxe Reizen, Maleisie, Marketing, Namibie, Oberoi, Poolvilla, Sabah, Specials, Tobago, Vakantie, Zwembad,

Contact Talisman Travel Design

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share