Sollicitatiebegeleiding

Sollicitatiebegeleiding van Tjin Consultancy Group

Door: Tjin Consultancy Group  31-12-2013
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke Dienstverlening, Personal Coaching

Tjin Consultancy Group is een bedrijf dat werkzoekenden begeleidt bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan. Het op maat gemaakt sollicitatie begeleidingstraject vergroot en versnelt de kans op een nieuwe passende baan. Hoe doen we dit? Uiteraard helpen wij met veel plezier bij het opstellen van een goede sollicitatiebrief en cv. Middels individuele training en begeleiding zorgen wij ervoor dat de werknemer vol zelfvertrouwen deel kan nemen aan het sollicitatieproces. Het begeleidingstraject wordt beëindigd zodra uw medewerker een nieuwe baan heeft gevonden. Voor wie is het? Werknemers die op zoek moeten gaan naar een nieuwe baan en moeite hebben met solliciteren. Ook werknemers die er zeker van willen zijn dat ze voor de juiste sollicitatie aanpak kiezen kunnen bij Tjin Consultancy Group terecht. Hoe lang duurt het? Dit verschilt per persoon. Tjin Consultancy Group blijft de begeleiding voortzetten tot er een nieuwe baan is gevonden. Wat kost het? De prijs ontvangt u op aanvraag en wordt altijd afgestemd op het gekozen begeleidingstraject.

Trefwoorden: Personal Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling, Sollicitatie Begeleiding, Sollicitatie Hulp, Sollicitatiebegeleiding, Sollicitatiecoach, Sollicitatiehulp, Solliciteren, Werving En Selectie, Zakelijke Dienstverlening

Andere producten en diensten van Tjin Consultancy Group

Sollicitatie begeleiding en Sollicitatie hulp van Tjin Consultancy Group thumbnail
31-12-2013

Sollicitatie begeleiding en Sollicitatie hulp

Professionele sollicitatie begeleiding Zoekt u naar een baan, maar heeft u behoefte aan sollicitatie hulp? Of kunt u zich niet meer herinneren wanneer u uw laatste sollicitatiebrief heeft opgesteld? Tjin Consultancy Group biedt sollicitatie begeleiding tot de gewenste baan is gevonden.