Bent u een nieuwe tijdsmanager?

Door: Twelvetraining  18-10-2006
Trefwoorden: Training, Workshops, Uniek

Werken aan jezelf. Werken aan je netwerk.

De moderne manager volgt niet alleen maar trainingen die over het vak gaan. Persoonlijke groei is tegenwoordig minstens zo belangrijk. Als mens en dus ook als leider. Maar de mens blijft natuurlijk ook manager. En de manager wil netwerken.

Daarom introduceert Twelvetraining nu workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en op netwerken. Want na elke workshop volgt er een netwerkbijeenkomst waarop elke deelnemer welkom is. En als die bijeenkomst is afgelopen, kun je altijd contact houden met de andere deelnemers via de community op de website www.twelvetraining.nl.


Leiderschap met hart en ziel, oosterse balans en flirten

De workshops behandelen thema’s als leiderschap met hart en ziel, Oosterse balans in de westerse wereld, moedige gesprekken en zelfs flirten naar zakelijk succes. De mensen achter Twelvetraining hebben veel ervaring in het samenstellen en geven van trainingen die resulteren in meer rendement en plezier in je carrière, persoonlijke leven en vooral de lastige combinatie van die twee. Zo behaalde Angelique van ’t Riet regelmatig de pers met haar opvallende (zakelijke) flirt-trainingen. Diana Verbeek is een bewezen succesvolle trainer op het gebied van persoonlijke groei en het managen van veranderingsprocessen.


12 dagen in een jaar om te leren en te groeien

Een trainingstraject bestaat uit 12 maandelijkse workshops. Die duren een halve dag en beginnen om 13.30 uur met een informele lunch. Dat is de leukste manier om kennis te maken met andere deelnemers en natuurlijk met de trainers. De intensieve workshops duren van 14.00 tot 17.30 uur en worden gevolgd door de netwerkborrel. De workshops zijn te volgen in de regio’s noord-, oost-, zuid-, west- en midden Nederland. Startdatum januari 2007.

Meer informatie en inspiratie vindt u op www.twelvetraining.nl.**********************************


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique van ‘t Riet op telefoonnummer
06- 533 543 05 of per e-mail op [email protected]

Wilt u de complete foldertekst ontvangen, stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel naar 06-533 543 05.

Trefwoorden: Deepak Chopra, Directie, Incompany, Incompanytraining, Leidinggevenden, Managementtraining, Modulair, Training, Uniek, Workshops,