Verloskundigenpraktijk Singel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg de Raadtsingel 91 E , 3311 JG Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Verloskundigenpraktijk Singel


Je woont in Dordrecht en je bent zwanger dan kun je bij ons terecht voor goede en professionele begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je partner is natuurlijk ook van harte welkom.
Wij zijn een enthousiast team van van 4 verloskundigen en staan klaar om je met aandacht bij te staan in een bijzondere periode van je leven .
Vanaf de eerste echo tot het einde van de kraamtijd zijn wij ervoor om je vragen te beantwoorden.
In de 10e week van de zwangerschap maken we op de praktijk praktijk je eerste echo dus je kunt ons al bellen nadat je test positief is. Ook als je nog niet zwanger bent maar informatie wenst kun je een afspraak maken, we bespreken dan hoe je zo gezond en verantwoord mogelijk aan de zwangerschap kunt beginnen.

Onze hoofdlocatie is in gezondheidscentrum Eureka aan de Burgemeester de Raadtsingel en op woensdagavond is hier een avondspreekuur. Wij begeleiden zwangeren uit heel Dordrecht. Je kunt de zwangerschapscursus volgen en/of na de bevalling deelnemen aan de cursus babymassage.
De verloskundigen, Mirjam Filius, Rianne van Utrecht en Kirsten Sorensen hebben ruime ervaring met verloskunde en zijn allen ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging KNOV.

Onze visie: de verloskundigen willen een actieve rol spelen in het bewaken en bevorderen van de gezondheid van de zwangere en haar baby. Dit willen we doen op een cliëntgerichte manier, de zwangere haar partner en hun wensen staan centraal bij de begeleiding.

Kijk voor meer informatie en foto’s op onze website of volg ons op Facebook

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dordrecht Zuid-Holland

Is Verloskundigenpraktijk Singel in Burg de Raadtsingel 91 E, Dordrecht Zuid-Holland 3311 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kraamzorg diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Kraamzorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3311 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825862]