Ververs/Zwaans Psychologen Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cereslaan 48 , 3318 EA Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Ververs/Zwaans Psychologen Praktijk

Psychologenpraktijk Ververs & Zwaans te Dordrecht is gespecialiseerd in professioneel psychologisch onderzoek en behandeling in de eerstelijn van de GGZ en psychotherapie.

De eerstelijnspsycholoog is het handigst om te zien als de rechterhand van uw huisarts ten aanzien van psychische problemen. De eerstelijnspsycholoog kan u helpen bij het vinden van een oplossing voor uw psychische klachten. U kunt hierbij denken aan stemmingsproblemen, angst/paniekklachten, onverwerkte rouw, relationele problemen, werk/studieproblemen, stressklachten en psychotrauma. In de behandeling staat de hulpvraag van de cliënt centraal. De behandeling is probleemoplossend en kortdurend.

De psychotherapeut is een tweedelijnsprofessional die u kan helpen bij het vinden van oplossingen voor psychische problemen die al langer bestaan en vaak wat meer tijd vergen om te veranderen. U kunt hierbij denken aan langdurige en/of ernstige stemmingsproblemen, angsten, gedragsproblemen, vroeg psychotrauma, identiteit of autonomieproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling is cliëntgericht en streeft naar gedrag en persoonlijkheidsveranderingen. Meestal duurt de behandeling wat langer dan in de eerstelijn.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ververs/Zwaans Psychologen Praktijk in Cereslaan 48, Dordrecht Zuid-Holland 3318 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3318 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825178]