Visrestaurant De Stroper

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wijnbrug 1 3 , 3311 EV Dordrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Visrestaurant De Stroper

2001 - Patron Cuisinier Edwin Roestenberg nam in 2001 dit populaire eethuis over van zijn toenmalige patron Carel Jooren, die het zo'n 20 jaar geleden begon.
Sinds die tijd neemt de drukte in dit Middeleeuwse grachtenpandje alleen maar toe.

Visrestaurant de Stroper is gelegen in het centrum, aan een van de mooie grachten (voorstraathaven) die Dordrecht kent. Er is een prachtig uitzicht over het water, waar zomers bootjes liggen en de rondvaartboot start.

2012 - De keuken onder leiding van Edwin Roestenberg, kan beschreven worden als de klassieke Franse keuken als basis, in een modern jasje gestoken, waarbij veel zorg besteed wordt aan de kwaliteit van de seizoensproducten, die veelal biologisch zijn.

Edwin Roestenberg zorgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor iedereen erg enthousiast is. In het restaurant zorgt Mark Bakker met zijn jonge team voor de gasten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Dordrecht Zuid-Holland

Is Visrestaurant De Stroper in Wijnbrug 1 3, Dordrecht Zuid-Holland 3311 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Dordrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dordrecht Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dordrecht Zuid-Holland, 3311 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816087]