Padt & Partners Architecten Van der

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bovenkerkseweg 96 , 3381 KC Giessenburg, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Padt & Partners Architecten Van der

Van der Padt en Partners is gevestigd in Giessenburg midden in de Alblasserwaard. Ons bureau maakt ontwerpen van huizen voor particulieren, projectontwikkelaars en overheden. In overleg met de particuliere opdrachtgever ontwerpen we verschillende typen woningen. In andere gevallen gaan we projectmatig te werk en werken we met gemeentelijke overheden of projectontwikkelaars. Bij restauratie en/of aanpassing van monumenten of woningen werken we nauw samen met de eigenaar en de overheid en monumentenzorg. Een tiental ervaren medewerkers staan met hun kennis op het gebied van constructie en architectuur tot uw beschikking.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Giessenburg Zuid-Holland

Is Padt & Partners Architecten Van der in Bovenkerkseweg 96, Giessenburg Zuid-Holland 3381 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Architects diensten in Giessenburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Giessenburg Architects per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Giessenburg Zuid-Holland, 3381 KC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737893]